Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
MoNaKo - chat
Re: MoNaKo - chat
Obracím se na ostatní, co chatujete na stránkách MoNaKo, abychom společnými silami ustanovili i jinou dobu než je pondělí 14:00
.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
-
Návštěvník
ladous píše:Obracím se na ostatní, co chatujete na stránkách MoNaKo, abychom společnými silami ustanovili i jinou dobu než je pondělí 14:00.
Divný čas, nééééééé? Což takhle 22.00.
No 22.00 je taky úlet, co takhle něco mezi-18.00?
Též se domnívám, že čas kolem 18:00 by byl vhodný. Určitě bych ale volil jiný den, než je pondělí, aby se nechatovalo 2x denněNo 22.00 je taky úlet, co takhle něco mezi-18.00?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Pro mě je např. 18:00 hod. naprosto nevhodný termín. To jsem většinou někde v pohybu. Buď jedu z práce domů, nebo jsme na nákupech a pod. představa, že přijedu domů a sednu si k PC a začnu chatovat je nemyslitelná. Je potřeba se věnovat rodině a dalším záležitostem. Klid nastává až kolem 21:00 hodiny.Též se domnívám, že čas kolem 18:00 by byl vhodný. Určitě bych ale volil jiný den, než je pondělí, aby se nechatovalo 2x denněNo 22.00 je taky úlet, co takhle něco mezi-18.00?.
Osobně si myslím, že najít nějaký společný termín, bude opravdu velmi obtížné. Co Vám vyhovuje teď, může přestat vyhovovat za měsíc a pod. Lepší by bylo vymyslet jiné řešení. - např. ve formě nějakého "svolávače". Máte chuť a čas si s lidma "pokecat" ? Řeknete "svolávači" svoje jméno a heslo a ten ostatní registrované informuje, že je pokec. A buď se někdo chytne a nebo ne.
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
http://www.tugtowing.cz
nechal bych termín tak jak je a k němu bych přidal nějaký večerní termín, třebas kolem 20:00 hodiny...
-
Návštěvník
Zdravím, a musí být stanovený termín? Vždyť chatovat se dá kdykoli.duke píše:nechal bych termín tak jak je a k němu bych přidal nějaký večerní termín, třebas kolem 20:00 hodiny...
Může to být i denně, nebo snad je na chatu vyhrazená jen určitá hodina pro přístup? nevím, tento způsob komunkace zatím nevyužívám.
Tady jde spíš o to aby jsi většinu týdne nechatoval sám se sebou
, proto se domlouvá určitý čas, kdy se sejde víc lidí.
Jelikož poslední dobou nám chatování "kazí" technika, tak bych se docela zajímal o názor ostatních na to, co dnes při chatování zaznělo:
Jak vidíte tuto alternativu?Nevím, proč se třeba nesejdeme na Skype nebo na nějakém jiném podobném kecálkovi.
Chtěl byc se zeptat všech, proč už na MoNaKu skoro vůbec nikdy nechatují?
Já a Přema tam býváme skoro pořád, ale po přístupech ostatních jako by se slehla zem. Malý náznak je jen v pondělí ve dvě, kdy to zkusí jeden další člověk (já v tu dobu zrovna nemůžu).
Tak co, budeme ještě někdy všichni chatovat na MoNaKu, nebo už chatujete jinde a jen mně se to nedoneslo?
Já a Přema tam býváme skoro pořád, ale po přístupech ostatních jako by se slehla zem. Malý náznak je jen v pondělí ve dvě, kdy to zkusí jeden další člověk (já v tu dobu zrovna nemůžu).
Tak co, budeme ještě někdy všichni chatovat na MoNaKu, nebo už chatujete jinde a jen mně se to nedoneslo?
Jen bych chtěl poupravit Kebovo zprávu z minulých týdnů, že kultura chatování upadá.
Dnes mohu s klidným srdcem napsat: Neupadá, ba právě naopak.
Chatujeme nejen v pondělí, ale pomalu každý den a to v různých dobách.
Dnes mohu s klidným srdcem napsat: Neupadá, ba právě naopak.
Chatujeme nejen v pondělí, ale pomalu každý den a to v různých dobách.
Taky bych rád chatoval - ale přesný čas bohužel nemohu uvést.Beru volbu "Svolávání" - nebo "Skype".U mne je to více-méně věcí náhody.
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek