Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Šumava - Modelář 1990

Je možné podávat jen soukromé inzeráty, jejichž obsah se týká modelářství.
Odpovědět
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Šumava - Modelář 1990

Příspěvek od ladous »

Dorazila mi prosba ze zahraničí, zda někdo nemá více kvlitnějších fotek lodi Šumava, na kterou snad vyšel plán v Modeláři 7/1990:
Obrázek
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
burun

Příspěvek od burun »

pro Ladouse,
néjde mi přímo napsat adresu, ..snad si poradíš :
prosím zadéj do vyhledávače google.cz .... pracovní loď šumava .... 7 heslo je MoNaKo/-sumava-rajce.net .... jsou to fotografie pana ing. Stanislava Freiberta z roku 2010
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Na ty jsem pochopitelně koukal hned na první pokus, ale buď je to jiná loď, anebo prodělala nějakou přestavbu.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

http://MoNaKo.rajce.idnes.cz/sumava/
pokud jde o tyhle fotky tak je to přesně ta lod co je na té černobílé jen má uříznutou příd pro tlačení stejně jako Wilga ze které je to nejspíše odvozeno.....
nástavby jsou skoro stejné .....
http://www.zegluga.wroclaw.pl/forum/vie ... ead_id=198
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
MIF

Příspěvek od MIF »

Tak jsem koukal do svého archivu a je to opravdu typ Wilga. Plánek s detaily a nějakými fotkami vyšel v polském Modelarzu generel, žebra jsou v 5/1985, detaily a pár fotek v 6/1985. Plány na 8 A4 + 1/2 strany popis + 1/2 strany fotky (ale bohužel ten tisk toho Modeláře byl tragický, tak fotky nic moc). A podle plánu ta Wilga má to tlačné zařízení stejné jako nové fotky Šumavy! Proti Šumavě je tam jen pár drobných úprav. Podle webu jich loděnice ve Wroclavi udělala asi 30ks. U nás to sloužilo asi na přehradách jako servisní lodě povodí, možná byly přímo z Polska nebo podle polských plánů stavěno u nás... Zajímavé je, že někde to je označováno jako Holowniki (remorkér) typ MR-165 WILGA, někde jako pracovní loď. Na těch fotkách je ale 2x jako tlačný remorkér...
MoZa

Příspěvek od MoZa »

Fotky z prodejního inzerátu ze září 2016 člunu Šumava plus další informace a fotky sesterského člunu Kolín.
https://rcfree.eu/viewtopic.php?p=15385#p15385
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Bazárek-poptávka“