Nevěděli byste o něčem takovém? Díky...
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Plánky parníků???
Re: Plánky parníků???
Někde jsem tu kdysi narazil na odkaz na českou stránku s plánky různých parníků a neuložil si ji... Už se mi je nepovedlo nikdy najít
Ja to stále nechápem, to je taký problém napísať do gúglu : "plány parníku" ?
Tujano, ale já nehledám jakoukoli stránku s parníky, ale zcela konkrétní stránku, kterou se mi podruhé už nepovedlo ani vygůgliti.
Chápu, že můj popis onoho místa kdesi na webu není příliš výstižný, ale jelikož původní odkaz pochází zde někde z Monaka, doufal jsem, že si třeba někdo tuto českou stránku vybaví.
Chápu, že můj popis onoho místa kdesi na webu není příliš výstižný, ale jelikož původní odkaz pochází zde někde z Monaka, doufal jsem, že si třeba někdo tuto českou stránku vybaví.
napíš čo tam bolo aspoň približne...
alebo čo hľadáš - pokiaľ to tušíš
alebo čo hľadáš - pokiaľ to tušíš
Bolo to na stránke www.modelarskyobchod.cz
Momentálne tam však plániky lodí nie sú.Skús tam napísať,možno ešte majú čosi v šuflíku.
Plány parníkov nájdeš aj na:www.dampfmodellbau-keifler.de,ďalej www.vth.de,alebo www.neckar-verlag.de.
Momentálne tam však plániky lodí nie sú.Skús tam napísať,možno ešte majú čosi v šuflíku.
Plány parníkov nájdeš aj na:www.dampfmodellbau-keifler.de,ďalej www.vth.de,alebo www.neckar-verlag.de.
- Pepa Darvaš
Pokud máš zájem o konkrétní model , napiš název, třeba něco najdeme, nebo to má někdo doma. Třeba na tom odkazu od Holuba jsou plánky vesměs malovnaný člověkem kterého znám, mohl bych ti na něj dát tel. číslo. Libuši mám od něj a nelíbí se mi. Můžu ti ji poslat za poštovný.
Jméno lodi nevím, ale byl to malý kolesový parník.
Díky za pomoc!
Díky za pomoc!
Několik plánků parníků se dohledá také v nabídce Admiralshopu:
http://www.admiralshop.wz.cz/Prodejna/start.html Stavební plánky -> Parníky
http://www.admiralshop.wz.cz/Prodejna/start.html Stavební plánky -> Parníky
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Znamená to, že byl plán dotyčného parníku nalezen?rokony píše:Díky!
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Ne konkrétní plán, ale inspirace!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek