Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Air Swimmers - létající RC ryby
- petr hájek
Re: Air Swimmers - létající RC ryby
hezké ukázky byly i na MH letos v praze.... ale krásné jsou odpovědi na dotaz jak sehnat helium na dofukování , všichni totiž známe jak dlouho vydrží balónky z pouti plně nafouknuté......
Přidávám jednu z odpovědí prodejců:
,,Dobrý den.
Pokusím se odpovědět.
Helium bude možné zakoupit přímo u prodejce. Tedy např. u nás. Malá láhev za cca 350Kč, cena ještě není pevná. Z této lahve naplníte cca dva kusy. Je ovšem doporučeno zakoupit k jedná, tu nafouknout a zůstatek používat k dofukování.
Další možnost : Do konce příštího týdne bude hotov seznam míst kde lze rybu nafouknout ať už jí koupíte kdekoli. Bude se jednat hlavně o velké obchodní centra a hračkářství.
Snad jsem odpověděl dostatečně ,,
A to je ta lepší z odpovědí.... další jsou jen typu , tak si to necháte dofouknout u prodejce..... v momentě nákupu na internetu je to docela úsměvné zdělení.....
Přidávám jednu z odpovědí prodejců:
,,Dobrý den.
Pokusím se odpovědět.
Helium bude možné zakoupit přímo u prodejce. Tedy např. u nás. Malá láhev za cca 350Kč, cena ještě není pevná. Z této lahve naplníte cca dva kusy. Je ovšem doporučeno zakoupit k jedná, tu nafouknout a zůstatek používat k dofukování.
Další možnost : Do konce příštího týdne bude hotov seznam míst kde lze rybu nafouknout ať už jí koupíte kdekoli. Bude se jednat hlavně o velké obchodní centra a hračkářství.
Snad jsem odpověděl dostatečně ,,
A to je ta lepší z odpovědí.... další jsou jen typu , tak si to necháte dofouknout u prodejce..... v momentě nákupu na internetu je to docela úsměvné zdělení.....
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Ja kupoval kdysi Helium s balonkama, tzv. baloonkit http://www.linde-profihaus.cz/nabidka/t ... oonkit.htm ale ta cena. Podle obsahu by to melo byt na 2 naplneni.
- petr hájek
no nevím , mě nápln z větší sprayovky nenafoukla ani jeden létající talíř.......
...... teda myslím ten z TV shopu..... né ten můj dopravní.....
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Škoda, že jsou pouze v podobě ryb. Taková historická vzducholoď to by bylo..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek