Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Torpedovy clun znate jmeno?
Torpedovy clun znate jmeno?
Zdravim, kdysi uz hodne davno jsem dostal stavebnici torpedoveho clunu od ceske firmy igra... nebo je tam aspon napsane made in czech republic. Ale neni tam nikde nazev ceho to ma byt polomaketa. Tak by mne zajimalo jestli by to nekdo nepoznal.
https://picasaweb.google.com/mikirc/Dro ... 5GzofnWfg#
Foceno mobilem
https://picasaweb.google.com/mikirc/Dro ... 5GzofnWfg#
Foceno mobilem
Re: Torpedovy clun znate jmeno?
V seznamu historických stavebnic daný model dávno máme, ale mám docela obavu, že to bude volná konstrukce:
portal/view.php?cisloclanku=2008070015
portal/view.php?cisloclanku=2008070015
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
No tam jsem jej nasel, ale taky tam nic neni. Dalsi problem je, ze nevim kde je navod k tomu 
Připadá mi to na mix několika lodí, hodně se to podobá raketovým člunům OSA I , inspirace byla pravděpodobně v ruských člunech, zkus hledat tam.
http://en.wikipedia.org/wiki/Shershen_c ... rpedo_boat
Nasel, takze lod ma skutecnou predlohu
Ta OSA pri hledani moc pomohla 
Moc dekuji za pomoc.
Nasel, takze lod ma skutecnou predlohu
Moc dekuji za pomoc.
ha Shershen.... Sršeň.... Teď někdy jsem to někde viděl - Morze, statki i Okrety nebo Modelarstwo okretowe....
Kdyz se mi podarilo prijit na to co to je, tak od originalu se lisi tim, ze je kratsi a sirsi.
A ke stavbe, je to na dva motory, original lodni srouby jsou oba prave a oba jsou sisate
, takze chci koupit nove, i motory chci dat jine, ty puvodni jsou neidentifikovatelne, velikost jakoby 370, ale ploche. Takze bych tam dal bud 2x MIG 280 nebo 2x Mig400. Ale nevim jaky lodni sroub, ty puvodni maji prumer +/- 35mm a 3 listy.
Ja se vyznam v rc autech, takze tohle je pro mne spanelska vesnice.
A ke stavbe, je to na dva motory, original lodni srouby jsou oba prave a oba jsou sisate
jj upravené aby nástavby pasovaly na univerzální lisovaný trup.mikirc píše:Kdyz se mi podarilo prijit na to co to je, tak od originalu se lisi tim, ze je kratsi a sirsi.
Na tu velikost P+L šroub 30mm bude až dost.V této velikosti bude nejdostupnější třílist Graupner.mikirc píše:A ke stavbe, je to na dva motory, original lodni srouby jsou oba prave a oba jsou sisate, takze chci koupit nove, i motory chci dat jine, ty puvodni jsou neidentifikovatelne, velikost jakoby 370, ale ploche. Takze bych tam dal bud 2x MIG 280 nebo 2x Mig400. Ale nevim jaky lodni sroub, ty puvodni maji prumer +/- 35mm a 3 listy.
A ani ty původní motory bych nezatracoval. Zkus je zapojit kolik točí, jaký berou proud... A pokud je bezpodmínečně chceš nahradit, třeba protože chceš použít Compact hřídele, tak pro 280ku použij 25mm šrouby.
OK, motory v tydnu zmerim. Je mozne, ze budou mit vetsi kroutak jak 280. A pokud budou po tech letech funkcni a budou mit diry se zavitem na uchyceni, mozna je i pouziji.
Tak jsem zmeril motory a na 8V maji 24000ot/min coz mi prijde do takove lozi az prilis.
Bude to skutečně PR 206 - ale do makety to bude mít dalako.Mám kompletní plán.
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek