Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Protiťah
Re: Protiťah
Foxtrot: Omlouvám se já - měl jsem to napsat jako Ladous, tj pokud si nejsme jisti že 1 regl zvládne 2 motory, je to určitě nejlepší řešení - ale 1 červený bych určitě vyndal.
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Z hlediska BEC a jejich spojení je varianta Y-kabel nebo dvou výstupů přijímače identická.foxtrot píše:Sledujem tým to,že potrebujem ušetriť jeden kanál na prijímači čo mi umožnuje Y kábel.A preto som Chcel vedieť či sú tieto úpravy nutné aj pri Y kábly.
@MB/RomanT - "Navíc, když nad tím přemýšlím, co řeší Y kabel? v tom případě bych vrznul 1 regl na 2 motory." Obecně řeší třeba střídavé pohony, tam jeden regulátor na víc motorů (většinou) nefunguje. A spojení BEC může být víceméně také nutností, dokonce i u větší lodě, která má jen jedno servo, protože špičkový odběr jediného výkonného serva je někdy 2-4x vyšší, než zatížitelnost obvyklého lineárního BEC (2A).
"od Ferdy + Petra jsem čekal odpověď typu : Ykabel = odpojit 1 bec protože ........ nebo: Ykabel nemusíš odpojit bec protože......" Hodně lidí vyžaduje jednoduché a jasné odpovědi a těžko jim to mít za zlé. Jenže ty bohužel nefungují respektive fungují jen za určitých podmínek, které už zase postrádají tu jednoduchost.
Problematiku BEC řešte, prosím, nadále v novém tématu:
portal/viewtopic.php?id=3253
Příspěvky, které nesly jen nějaké obecné filosofické myšlenky, jsem tam nekopíroval.
Zde pokračujte pouze na téma protitahů.
Děkuji.
portal/viewtopic.php?id=3253
Příspěvky, které nesly jen nějaké obecné filosofické myšlenky, jsem tam nekopíroval.
Zde pokračujte pouze na téma protitahů.
Děkuji.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous