Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Sraz v Písku 14. června 2008
Re: Sraz v Písku 14. června 2008
Myslím, že je nejvyšší čas pomalu vypouštět informace na světlo.
Jelikož vloni se sraz Klubu NAMOLO v Písku celkem vydařil, tak letos plánuji další setkání příznivců lodních modelů. Tentokráte snad bude lepší zázemí. Intenzivně jednám o možnosti přípojky 220 V, takže nic nebrání celodenní akci, kterou by mohlo doprovázet třeba přátelské utkání se Springery, případně neformální regata plachetnic.
Po velkých úvahách nad kalendářem padlo datum na sobotu 14. června 2008. Bral jsem ohled především na akce TT a NSS. Vedlejším efektem je, že se to koná zrovna v termínu městských slavností, takže i rodinní příslušníci najdou jistě vyžití.
Místem setkání by byl opět rybník Šarlák (Šarlatský rybník) v Písku.
Zatím nečekám žádné velké odezvy, nicméně své postřehy a náměty už posílat můžete. Eventuálně už můžete přislíbit svou účast, abych tam nakonec nešaškoval sám ;-).
Jelikož vloni se sraz Klubu NAMOLO v Písku celkem vydařil, tak letos plánuji další setkání příznivců lodních modelů. Tentokráte snad bude lepší zázemí. Intenzivně jednám o možnosti přípojky 220 V, takže nic nebrání celodenní akci, kterou by mohlo doprovázet třeba přátelské utkání se Springery, případně neformální regata plachetnic.
Po velkých úvahách nad kalendářem padlo datum na sobotu 14. června 2008. Bral jsem ohled především na akce TT a NSS. Vedlejším efektem je, že se to koná zrovna v termínu městských slavností, takže i rodinní příslušníci najdou jistě vyžití.
Místem setkání by byl opět rybník Šarlák (Šarlatský rybník) v Písku.
Zatím nečekám žádné velké odezvy, nicméně své postřehy a náměty už posílat můžete. Eventuálně už můžete přislíbit svou účast, abych tam nakonec nešaškoval sám ;-).
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Dej pak banner na první stránku monaka, jako je na podobné akce v monaku.... Já se budu chtít určitě zúčastnit, sice bez plachetnice, ale možná i s více loďmi než loni.
Rád bych jen doplnil, že i letos se budeme muset obejít bez modelů na spalovací motor.
Zatím byla jen myšlenka zviditelnit termín, aby si co nejvíce modelářů ze zdejšího DF udělalo volno.
Na banner je zatím brzy (jednak není udělaný...). Vzhledem k časové rezervě plánuji i oznámení v odborném tisku, ale to stačí až koncem března.Godric píše:Dej pak banner na první stránku monaka, jako je na podobné akce v monaku.... Já se budu chtít určitě zúčastnit, sice bez plachetnice, ale možná i s více loďmi než loni.
Zatím byla jen myšlenka zviditelnit termín, aby si co nejvíce modelářů ze zdejšího DF udělalo volno.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Přátelé, zajisté jste si všimli, že v propozicích na MoNaKu prosím o údaje o modelech, s kterými hodláte dorazit. Zatím se mi přihlásil jen Petr Plát, tak doufám, že se nenecháte zahanbit a též pár řádků pošlete.
Děkuji.
Děkuji.
Protože soutěží je plný sáček a jen tak poježdění je málo, tak přijedu podpořit Ladouše( plachetnice+ 2x něco na elektriku...třeba SC)
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
jj loni to vyslo naprosto super, skvele prostredi, nadherna voda, takze snad zprovoznim margarethu a prijedu si zaplachtit.kdyz ne tak teda pokecat. mozna vezmu i kastanky na vylet, nekdo mi prece jen musi margarethu pritahnout zpatky 
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
To, že bys přijel bez Margarethy, snad nemyslíš vážně! A koukej tam zabudovat ty navijáky - po Oseku na to budeš mít času dostnex píše:jj loni to vyslo naprosto super, skvele prostredi, nadherna voda, takze snad zprovoznim margarethu a prijedu si zaplachtit.kdyz ne tak teda pokecat. mozna vezmu i kastanky na vylet, nekdo mi prece jen musi margarethu pritahnout zpatky
Hola Hola- už Písek volá---přivezu klubovou vanu na springoše-kdyby byl zájem......
A ještě- sice nemá být moc pěkně(17 stupňu)- ale o to lépe budou plachetnice plachtit, v připadě elekro je velká šance vidět lodě prodírající se vlnami......neváhejte a přijeďte se podívat a zajezdit si......!!!!!
vemte rodiny, neb sraz je malým střípkem v Píseckých slavnostech-večer má být ohňostroj- Ahoj!
vemte rodiny, neb sraz je malým střípkem v Píseckých slavnostech-večer má být ohňostroj- Ahoj!
toz i pres hruzostrasne predpovedi bylo v pisku idealni pocasi, jen trosku vic fouknout mohlo, ale to si clovek nevybere. bylo pod mrakem, prijemnych cca 20 st. a neprselo.
timto velice dekuji ladousovi za naprosto super pripravenou akci, me se to MOOOOOOC libilo, bohovsky jsem si zajezdil a prijemne odpocinul. do pisku budu jezdit rozhodne raaaaad )))
timto velice dekuji ladousovi za naprosto super pripravenou akci, me se to MOOOOOOC libilo, bohovsky jsem si zajezdil a prijemne odpocinul. do pisku budu jezdit rozhodne raaaaad )))
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
Ladouši , velký dík za příjemně strávenou sobotu , s příjemnými účastníky setkání a bezva zázemí!!!! Příště určitě přijedu.
Děkuji všem zúčastněným a na sobotu 30. srpna zvu opět do Písku, propozice budou v horizontu jednoho týdne ;-).
I já se připojím- byl to takový poetický den-Písek je krásné město a u vody bylo fajn. A na víc děkuji manince Ladouse za kávu-i v polních podmínkách byla moc dobrá.
To byla babička, ale poděkování vyřídím ;-).RomanT píše:A na víc děkuji manince Ladouse za kávu-i v polních podmínkách byla moc dobrá.
Pripojuji se ke vsem dekujicim! Naprosto perfektni pokoukani i pojezdeni. Diky!
Byla to super akce díky.
mé fotografie:http://picasaweb.google.com/Tomas.Blahutka/SarlakVPisku
mé fotografie:http://picasaweb.google.com/Tomas.Blahutka/SarlakVPisku
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek