aha ja myslel ze to je jako celkovy cas tzn. kdyz nebude stihat limit tak muze vynechat s mensim trestem...Bořík píše:No právě jsem myslel na to, že když někdo z doku vyjede hned třeba ve druhé vteřině a někdo vyjede dejme tomu v 18-té vteřině ( z 20 celkových pro úspěšné zdolání překážky ), tak budou potrestáni oba stejně. Proto by mně připadalo spravedlivější, že když někdo vydrží v překážce míň jak polovinu stanoveného času, tak bude penalizován 10 body a pokud někdo vyjede z doku až ve druhé polovině stanoveného času, tak by dostal penalizaci jen 5 bodů.ivvo píše:to je presne ten duvod proc jsem je navrhoval, jdou drzet v ruce a jen zmacknout pri dostatecnem vpluti a po zvukovem znameni vyplout, navic ho uslysi i soutezici...Bořík píše:I když teď jsem zkoušel na té minutce dvakrát po sobě spustit timer a jde to snadno, není potřeba se na nic dívat.
a nejak nechapu to rozdeleni prvni pule za 10 bodu a druha za 5...
Ale je to jen návrh .... o nic nejde. Pro rozhodčího by to znamenalo jen dvakrát po sobě spustit timer - a jde to velice snadno, problém by v tom neměl být.
nevim jestli je dobre to rozlisovat.. da se to udelat tak ze pri vyjeti musi znovu zaparkovat jinak dostane ty body... kdyz pristanes v pristavu a behem 3 vterin vyjedes tak musis pristat znovu...