Nevím tedy jestli se obrátit na Svaťu nebo daju... :-)
Každopádně mám zájem o trup, 2 x závaží a doplňky - pokud je vhodné mít tři plachty, tak tedy 3x ;-)
Tedy 330,- + pošta a balné, jestli správně sčítám prsty ;-)
Pošlu platbu předem na účet :-)
Naposledy upravil(a) Steve7 dne pát říj 19, 2018 20:37, celkem upraveno 1 x.
Zdravím, pánové.
Co je potřeba udělat proto, aby se člověk také dostal u vás do "pořadníku"..?
Měli bychom zájem o polotovary ke dvěma lodím (takže klidně od každého jedna).
Bylo by to možné..? Chtěli bychom přes zimu postavit...
Zájem by byl o 2 kompletní sady, jestli to chápu dobře, s příslušenstvím pro 3 plachty ke každé.
Díky předem... a pokud je s tím nějaký problém, dejte nám prosím vědět.
Přeji hezký den, Jiří.
(studio.penguin@seznam.cz)
Naposledy upravil(a) penguin dne sob říj 20, 2018 01:06, celkem upraveno 1 x.
Jako letecký modelář se krčím v koutě, ale přesto, nebylo by ještě jedno místo v pořadníku na "footynu"? Jeden komplet pro 3 plachty. Moje adresa je jiriveselovskyzavináčseznam.cz. Předem děkuji.
Naposledy upravil(a) Pilot Čkalov dne pon říj 22, 2018 15:45, celkem upraveno 1 x.
Pilot Čkalov píše:Jako letecký modelář se krčím v koutě, ale přesto, nebylo by ještě jedno místo v pořadníku na "footynu"? Jeden komplet pro 3 plachty. Moje adresa je jiriveselovskyzavináčseznam.cz. Předem děkuji.
Objednávky vyexpedovány. Doufám, že jsem na nikoho nezapomněl a každý dostane to, co si objednal. Pokud jsem na někoho přes to zapoměl, nechť se mi ozve.
Karel55 píše:Koupím plachetnici třídy Footy Breithorn.
V Česku jsou pouze dva Breithorny a na prodej určitě ne, v Polsku ani jeden. Už nejde sehnat ani plány. Zkus inzerovat ve Švýcarsku, Německu, Itálii nebo Francii. Tam možná uspěješ.