Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Brno BVV 8.až 11.3.2012

Odpovědět
MIF

Re: Brno BVV 8.až 11.3.2012

Příspěvek od MIF »

Od oficiálního pořadatele doprovodného programu jsem dostal toto :

Součástí mezinárodního veletrhu "Prodítě" ve dnech 8.- 11.3., je komplexní doprovodný program pro děti na jedné straně pavilonu "V" a na straně protější je prezentace modelů a modelářství , kterou jsme nazvali "Modely v pohybu"
V rámci akce "Modely v pohybu" se účastní několik stánků , dále modelářské kluby, ale třeba také Technické muzeum Brno s historickými modely - to vše na kryté ploše pavilonu "V"
- Součástí akce "Modely v pohybu" je zcela samostatná akce nazvaná "Bitva MIDWAY" , pořadatelem je MIDWAY MINI NAVY CLUB Brno , obdobná jako byla v loni na Idetu.Bude v sobotu 10.3. od 13 hodin v přilehlém parku. Pan P. Vodák na této akci spolupracuje s několika kluby a firmami.

Vlastní předvádění modelů letos organizuje Oldřich Oberreiter z RC Truck Brno. Nakonec zajistil i bazén Mountfield 9,1x 4,8x 1,2m (stejný jako byl loni). Napsal mi toto :
Bude tam Randa z ponorkama ze Žiliny, bude tam 34 modelářů z celé republiky s Trucky a tanky.
Všechno je zajištěny, stolů dohromady bude 20 a 30 židliček. Voda a elektrika zajištěna. Vjezdy zajištěny. Máme výjimku,
seřazovat nás nechají v areálu výstaviště čtvrtou bránou a pak se přesunem v koloně k pavilonu V.
Pokud máte zájem o předvádění na této akci (lodě i auta) kontaktujte přímo O.Oberreitera o.oberreiter@volny.cz
Potřebuju pro volné vjezdy od vás Značku vozidla, jména, odkud jste a SPZ nejpozději do neděle 4.3.2012.
Osobně myslím, že největší program tam bude v sobotu. O vystavovatelích a prodejcích nevím nic.
MIF

Re: Brno BVV 8.až 11.3.2012

Příspěvek od MIF »

Ty údaje o vozidle a ostatní samozřejmě posílejte O.Oberreiterovi (jak jsem to přetahoval, neopravil jsem slovo potřebuje ...)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Výstavy a veletrhy“