Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Veletrh Modelář 2011 v Praze

Odpovědět
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Veletrh Modelář 2011 v Praze

Příspěvek od ladous »

Jen naivka mého kalibru si mohl myslet, že po loňském trucpodniku k Model Hobby 2010 ve stejném termínu počínaje letošním rokem přesunul pořadatel svůj veletrh nadobro do Brna. Takže tu v termínu 20. až 23. října 2011 máme veletrh Modelář na Výstavišti Praha - Holešovice:
http://www.veletrhmodelar.cz
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

(Takže už chápu, proč pořadatel Model Hobby 2011 svůj veletrh přesunul z podobného termínu zpátky na tradiční přelom září a října.)
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

takový skromný dotaz... pořádá někdo z nás opět předváděcí jízdy na MH2011? pořadatelé se totiž zjevně učili u ladouse a předem ohlášené termíny změnili v průběhu roku takže člověk který si domluvil jiné akce aby na modely a různé akce u vody mohl, na ně opět nemůže...

takže bych mohl opět max zapůjčit loď a pokud zbyde dovolená tak přijít v pátek dopoledne max na pár hodin na prohlídku... :(
Obrázek
NeJaToD team
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Ivvo píše:pořádá někdo z nás opět předváděcí jízdy na MH2011?
Ano, na Model Hobby 2011 na přelomu září a října dáváme dohromady program u bazénu. Detaily v článku:
Model Hobby 2011 - propozice

Pokud jde o pozdější veletrh Modelář 2011 v Praze, tak nemohu sloužit podrobnostmi.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Takže jsem na základě několika soukromých dotazů pátral, až jsem vypátral seznam modelářských vystavovatelů.

Obrázek nechť si udělá každý sám.
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

a já přidám ,
kontaktoval jsem mailem managera veletrhu s dotazem zda a jak má organizované podpůrné akce ve stylu bazén ..... a to zhruba před 14 dny .... mail byl přečten leč odpovědi jsem se nedočkal vůbec žádné.......
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Výstavy a veletrhy“