Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Návod na rozšíření vysílače Graupner MC-12

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
PetrP

Re: Návod na rozšíření vysílače Graupner MC-12

Příspěvek od PetrP »

Delší dobu vlastním vysílač Graupner MC-12 a zatím jsem vystačil se základními 4 kanály, ale stále doufám, že přijde ten správný čas, dokončím lodní model s více doplňkovými funkcemi a využití najdou i zbývající 3 kanály (zatím nezapojené). V dobách kdy jsem řešil pořizování modelářského rádia se mi dostal do ruky návod na rozšiřování vysílačů MC-10 a MC-12 o další kanály (instalace spínačů a/nebo otočných potenciometrů). Vyšlo to tuším v RC Revue zhruba před 10 lety a bylo k dispozici i na webu autora (tuším Michal Černý, micer). Nedávno jsem si na to vzpomněl, ale v rozporu s utkvělou představou nenašel ve svém archivu modelářských návodů. Na netu se mi také nepodařilo vyhledat a archiv starých čísel RC Revue nevlastním. Nevěděl by náhodou někdo kde zmíněný návod sehnat?
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Zmíněný návod sice v této chvíli po ruce nemám, ale zde by snad jeden článek jako inspirace mohl být:
http://rc.xf.cz/osazovani_vysilace.html
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
PetrP

Příspěvek od PetrP »

Dík za odkaz i za mail. Přesně to jsem měl na mysli.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“