Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Oprava vysielača

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
foxtrot

Re: Oprava vysielača

Příspěvek od foxtrot »

Chcel by som sa opýtať či je možné este opraviť vysielač Graupner mc-12 a,kde sa robia tieto opravy?Stalo sa mi to,že som opačne zapojil konektory batérie po zapnutí sa mi z neho zadymilo rychlo som ho vypol,po prehodení konektoru do správnej polohy mi blbne ukazuje všetky +18V off,set trim,norm atd. všetko naraz.Pritom,keď som skúšal zapjiť servá všetky išli v poriadku.Akurát vypináč na jednej z páčok ktorými sa programujú funkcie ide veľmi zle.Tak neviem či to má zmysel dať opraviť.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Oprava vysielača

Příspěvek od ladous »

U nás se opravou RC zabývá třeba RC servis Zdeňka Hnízdila v Praze. Se situací na Slovensku nejsem obeznámen.

Jsem však toho názoru, že doby, kdy měla oprava ekonomické opodstatnění, jsou dávno pryč.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“