Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Oprava vysielača
Re: Oprava vysielača
Chcel by som sa opýtať či je možné este opraviť vysielač Graupner mc-12 a,kde sa robia tieto opravy?Stalo sa mi to,že som opačne zapojil konektory batérie po zapnutí sa mi z neho zadymilo rychlo som ho vypol,po prehodení konektoru do správnej polohy mi blbne ukazuje všetky +18V off,set trim,norm atd. všetko naraz.Pritom,keď som skúšal zapjiť servá všetky išli v poriadku.Akurát vypináč na jednej z páčok ktorými sa programujú funkcie ide veľmi zle.Tak neviem či to má zmysel dať opraviť.
Re: Oprava vysielača
U nás se opravou RC zabývá třeba RC servis Zdeňka Hnízdila v Praze. Se situací na Slovensku nejsem obeznámen.
Jsem však toho názoru, že doby, kdy měla oprava ekonomické opodstatnění, jsou dávno pryč.
Jsem však toho názoru, že doby, kdy měla oprava ekonomické opodstatnění, jsou dávno pryč.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek