Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Regulatory MD

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
Rycho1

Regulatory MD

Příspěvek od Rycho1 »

Dobry Den

Mam cesky regulator MD54DCRS. od firmy DSYS Electronic System Pouzity v modelu Torpedo Boat ELCO 80 1/35 f-y ITALERI regulator pripojil jsem , tak jak v navode pro pouzititj motory a prijimac do jedneho akumulatora .Regulator ma svoj soukromy vypinac ale po pripojeni akumulatoru bez zapnuti toho wypinacze blinka diodou a :"bipa " Prestava kdy jest zapnuty vysilac ustavi program . Na konec jizdy .lodickou .. Musim rozpoit kable akumulatora .. by vpnut primac a regulator . Myslim ze po wypnuti vypinace reguatoru ne smi nic blinkat I "bipat"
Za pomoc dekuju myslim ze zrozumieliste moji sptanou cescinu ... za kterou prominte
Z pozdravem

zasilam nekolik fotek mojeho modelu

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Eda

Re: Regulatory MD

Příspěvek od Eda »

Ahoj! Pípání regulátoru při vypnutí je schválně :-)
Vypnutý regulátor totiž (i ten, co nepípá ;-) ) stále odebírá (byť malý) proud a kdybys zapomněl po létání/plavbě odpojit baterie, tak by ti je to za pár dní vycuclo do dna.
Proto regulátory tohoto výrobce signalizují, že jsou připojeny k baterii, přestože jsou "vypnuté".
Rycho1

Příspěvek od Rycho1 »

Dekuju moc krat :)
z pozdrawem Ryszard
machacek

Příspěvek od machacek »

Dobrý večer chci se optat .Povedlo se mi skratovat baterii a vyhořel mi reg.dsys chtěl bych vědět jestli je možné ho opravit nebo vyhodit a koupit nový .Předem děkuji za odpověd Macháček
ESN

Příspěvek od ESN »

No regulátor je možné opravit, obrátil bych se přímo na výrobce. Provádí opravy. Regl zkontroluje opraví a zpět dostaneš funkční. Nojby
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
machacek

Příspěvek od machacek »

Diky to mě nenapadlo ta hlava
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“