Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Prosím pomoc se zapínáním osvětlení pomocí vysílače a zdarma
Re: Prosím pomoc se zapínáním osvětlení pomocí vysílače a zdarma
Chtěl bych zapínat osvětlení přes vysílač(optic 6), ale ani po přečtení všech možných řešení mi ani jedna nevyšla, myslím ty co vyjdou pouze na připojení do přijímače (ty zadarmo), jenom po připojení do přijímače to buď svítí pořád a nebo vůbec, nepomáhá ani posun všech paček. Tak potřebuji poradit který kanál je k tomu vhodný v přijímači, mám přijímač elektron 6, a návod do jakých drátů co připojit, protože do pří?jímače jdou 3 dráty tak které zapojit. Dík za odpověď.
A co do toho přijímače vlastně zkoušíš strkat? Daný přijímač neznám, ale snad by na kanále nemělo záležet, ne?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Za málo peněz málo muziky.....
Světla můžeš připojit pomocí spínače. Ten něco stojí. Minimálně součástky a práci když si ho postavíš sám. Napřímo světla do přijímače připojit NEJDOU.
Světla můžeš připojit pomocí spínače. Ten něco stojí. Minimálně součástky a práci když si ho postavíš sám. Napřímo světla do přijímače připojit NEJDOU.
Mám obavu, že jdou. V příjmači jsou napájecí konektory propojené a jde o to jaký signál dostane servo nebo jiný prvek. V tomto případě to vidím tak, že dotyčný napojil osvětlení práve na napájení serv.
Jinak souhlasím s tím, že bez spínače to nepůjde ovládat.
Jinak souhlasím s tím, že bez spínače to nepůjde ovládat.
no hej ale to mu budú svetlá svietiť vždy keď pustí napájanie do prijímača, inak nebude nič spínať. Technicky nemožné bez ďalšieho elektronického spínača.
No však o tom dotyčný psal. I když mě by tohle teda nenapadlowatson220 píše:no hej ale to mu budú svetlá svietiť vždy keď pustí napájanie do prijímača, inak nebude nič spínať. Technicky nemožné bez ďalšieho elektronického spínača.
D9ky moc za rady koupím si teda ten servo spínač za 170. Opravdu díky už jsem v obraze.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek