Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Prosím pomoc se zapínáním osvětlení pomocí vysílače a zdarma

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
nabijecka

Re: Prosím pomoc se zapínáním osvětlení pomocí vysílače a zdarma

Příspěvek od nabijecka »

Chtěl bych zapínat osvětlení přes vysílač(optic 6), ale ani po přečtení všech možných řešení mi ani jedna nevyšla, myslím ty co vyjdou pouze na připojení do přijímače (ty zadarmo), jenom po připojení do přijímače to buď svítí pořád a nebo vůbec, nepomáhá ani posun všech paček. Tak potřebuji poradit který kanál je k tomu vhodný v přijímači, mám přijímač elektron 6, a návod do jakých drátů co připojit, protože do pří?jímače jdou 3 dráty tak které zapojit. Dík za odpověď.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

A co do toho přijímače vlastně zkoušíš strkat? Daný přijímač neznám, ale snad by na kanále nemělo záležet, ne?
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
SH

Příspěvek od SH »

Za málo peněz málo muziky.....

Světla můžeš připojit pomocí spínače. Ten něco stojí. Minimálně součástky a práci když si ho postavíš sám. Napřímo světla do přijímače připojit NEJDOU.
MichoCZ

Příspěvek od MichoCZ »

Mám obavu, že jdou. V příjmači jsou napájecí konektory propojené a jde o to jaký signál dostane servo nebo jiný prvek. V tomto případě to vidím tak, že dotyčný napojil osvětlení práve na napájení serv.

Jinak souhlasím s tím, že bez spínače to nepůjde ovládat.
watson220

Příspěvek od watson220 »

no hej ale to mu budú svetlá svietiť vždy keď pustí napájanie do prijímača, inak nebude nič spínať. Technicky nemožné bez ďalšieho elektronického spínača.
MichoCZ

Příspěvek od MichoCZ »

watson220 píše:no hej ale to mu budú svetlá svietiť vždy keď pustí napájanie do prijímača, inak nebude nič spínať. Technicky nemožné bez ďalšieho elektronického spínača.
No však o tom dotyčný psal. I když mě by tohle teda nenapadlo :D
nabijecka

Příspěvek od nabijecka »

D9ky moc za rady koupím si teda ten servo spínač za 170. Opravdu díky už jsem v obraze.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“