Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Paralelné ovládanie serv.
Re: Paralelné ovládanie serv.
Prosím o radu,či môžem zapojiť dve servá na jeden povel z prijímača.Napájanie obidvoch serv samozrejme samostatne.Potrebujem použiť dve kormidlá /katamaran/.Ďakujem.
mám stejný problem,a V kabel to nevyřešil.Projevuje se rušení navzájem.Radili mi ,že rušení zpusobuje pokles napětí na BEC.To jsem přeměril a protože je stabilní jsem zase tam co předtím.Tak prosím znovu o radu a snat to pomuze i tobě
nemusi se pouzivat jen Y kabel, pokud je radio pocitacove, da se kazde servo pripojit na jiny kanal a radio je bude ovladat spolecne... tim padem by nemel byt problem s napajenim (nektere prijimace maji proudove omezeni na kanalech)

NeJaToD team
Přesně tak, a ještě to musíš umět. Měřákem z Bauxx za 100Kč nezměříš nic.Snek píše:Spicky nebo spise poklesy napeti jak zaberou serva zmeris osciloskopem, pokud se nepletu, tak normalni meraky jsou na to pomale.FRANTA 1 píše:mám stejný problem,a V kabel to nevyřešil.Projevuje se rušení navzájem.Radili mi ,že rušení zpusobuje pokles napětí na BEC.To jsem přeměril a protože je stabilní jsem zase tam co předtím.Tak prosím znovu o radu a snat to pomuze i tobě
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 25 Odpovědi
- 24600 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr hájek
-
- 5 Odpovědi