Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Paralelné ovládanie serv.

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
fero1

Re: Paralelné ovládanie serv.

Příspěvek od fero1 »

Prosím o radu,či môžem zapojiť dve servá na jeden povel z prijímača.Napájanie obidvoch serv samozrejme samostatne.Potrebujem použiť dve kormidlá /katamaran/.Ďakujem.
Petr.bk

Příspěvek od Petr.bk »

FRANTA 1

Příspěvek od FRANTA 1 »

Petr.bk píše:Požívá se tzv Y kabel

http://www.rcauta.cz/info/Y-kabel-5664/
mám stejný problem,a V kabel to nevyřešil.Projevuje se rušení navzájem.Radili mi ,že rušení zpusobuje pokles napětí na BEC.To jsem přeměril a protože je stabilní jsem zase tam co předtím.Tak prosím znovu o radu a snat to pomuze i tobě
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

nemusi se pouzivat jen Y kabel, pokud je radio pocitacove, da se kazde servo pripojit na jiny kanal a radio je bude ovladat spolecne... tim padem by nemel byt problem s napajenim (nektere prijimace maji proudove omezeni na kanalech)
Obrázek
NeJaToD team
SH

Příspěvek od SH »

Snek píše:
FRANTA 1 píše:
Petr.bk píše:Požívá se tzv Y kabel

http://www.rcauta.cz/info/Y-kabel-5664/
mám stejný problem,a V kabel to nevyřešil.Projevuje se rušení navzájem.Radili mi ,že rušení zpusobuje pokles napětí na BEC.To jsem přeměril a protože je stabilní jsem zase tam co předtím.Tak prosím znovu o radu a snat to pomuze i tobě
Spicky nebo spise poklesy napeti jak zaberou serva zmeris osciloskopem, pokud se nepletu, tak normalni meraky jsou na to pomale.
Přesně tak, a ještě to musíš umět. Měřákem z Bauxx za 100Kč nezměříš nic.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“