Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

mig 500 race turbo

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
kims

Re: mig 500 race turbo

Příspěvek od kims »

Nazdarek chci se zeptatjestli vyhovuje vrtule na Mig 500 Race Turbo Cam Slim Prop 8/6 20/15cm na přímo??
Mam takovej hydroglizer na tenhle pohon a dneska jsem snim byl jezdit(poprve) krásne se dá do kluzu :D
mužu jen doporuči neco takovýho si vyrobit,ale když jsem dojezdil a přijel ke břehu tak jsem mnel v konektoru od reglu trochu černo :D ale jen na jednom výstupu asi se to trochu speklo nevíte proč? Mam tam ESC Marine 50 a Bat X-ell 3600.
A když jsem měřil doma odběr tak asi kolem 30A je to dobrý? Jo a Bat byly docela dost teplý:( prosim vás poradte.. Ja si teda myslím že tam byl jen studenej kontakt (jestli to píšu správne) kdyžtak pošlu nejaké foto.

Kims
Ikdyž jsem jen málo zkušený...snažím se bít více!
kims

Příspěvek od kims »

Tak jsem ješte dneska byl jezdit a jeto mnohem lepší. A jakou vrtuli bystemy mi doporučily na tento motor,anebo na tuhle vrtuli dat mig 600 nepřímo bude to lepší????
Jo dneska je led nacelým rybníce a valíto jak svina :D jo a ten konektor byl od baterek ale dneska mi to nic neudelalo ale ten odběr je moc velkej :( chce to jinou vrtuli a nebo motor???
kims

Příspěvek od kims »

No tak díky za radu ja to asi nechám jak to je stejne mne to za mnesíc či dva omrzí :D.
Ale motor není vubez přehřátý jedine co se hřeje je regul ale to je jeho boj :D a Bat na nich je docele znát že asi by při takovém odběru dlouho nevidrželi :( ale jak říkáš nejezdit dlouho na plný plyn a je to ja jsem totiž ted byl jeszdit po lede a ty vo... to snat jede 60km/h ale je lepčí jezdit tak na pul plynu protože se to na plný plyn stane neovladatelný :D ale ja si myslím že kdybych tam dal vrtuly se stejným stoupáním ale jyným pruměrem že by to mohlo jet steje (protože se zvíší otáčky motoru a tím by se to mohlo vyrovnat tyhle) ale uvidím no ale jinak moc diky za radu a pekný silvestr boříku ale i všem ostatním

Kims
Cuga

Příspěvek od Cuga »

kims píše:No tak díky za radu ja to asi nechám jak to je stejne mne to za mnesíc či dva omrzí :D.
Ale motor není vubez přehřátý jedine co se hřeje je regul ale to je jeho boj :D a Bat na nich je docele znát že asi by při takovém odběru dlouho nevidrželi :( ale jak říkáš nejezdit dlouho na plný plyn a je to ja jsem totiž ted byl jeszdit po lede a ty vo... to snat jede 60km/h ale je lepčí jezdit tak na pul plynu protože se to na plný plyn stane neovladatelný :D ale ja si myslím že kdybych tam dal vrtuly se stejným stoupáním ale jyným pruměrem že by to mohlo jet steje (protože se zvíší otáčky motoru a tím by se to mohlo vyrovnat tyhle) ale uvidím no ale jinak moc diky za radu a pekný silvestr boříku ale i všem ostatním

Kims
Můžeš někam plácnout fotku? Celkem mě ta tvoje hračka zajímá.
Nejen rychlíci: http://olaf.webz.cz
kims

Příspěvek od kims »

jjj až to vyfotím tak to sem dám :D
kims

Příspěvek od kims »

Hele tak jeto už daný v galerii to už snad najdeš :D
Cuga

Příspěvek od Cuga »

kims píše:Hele tak jeto už daný v galerii to už snad najdeš :D
Nasel, diky... :-)
Nejen rychlíci: http://olaf.webz.cz
kims

Příspěvek od kims »

není zač. Aspon jsem to tady ukázal ten muj výtvor :D
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“