Nemá náhodou někdo tento vysílač? Mám ho z druhé ruky bez manuálu, potřeboval bych vědět, co indikují dvě ledky, červená a zelená?
Díky moc...
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Vysílač Pelikán FM 4ch - funkce ledek?
Re: Vysílač Pelikán FM 4ch - funkce ledek?
Vysílač jsem nikdy neviděl a nedokážu ho z popisu identifikovat. Hádám, že půjde o signalizaci napětí aku, popř. zapnutí a vypnutí.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
No to samozřejmě
, jen mi není jasné, jak se indikuje vybití, a jestli mi ho náhodou neindikuje už hned od začátku. (mám starší baterie) Svítí totiž obě ledky.
Soudím, že dvě ledky by mohly třebas zobrazovat i jiné stavy vysílače.
Omlouvám se za obrázek, větší jsem rychle nenašel.
Soudím, že dvě ledky by mohly třebas zobrazovat i jiné stavy vysílače.
Omlouvám se za obrázek, větší jsem rychle nenašel.

1) napsat Pelikánovi... 
2) zkus dát slabé baterky anebo připoj na stabilizovaný zdroj a změň napětí a uvidíš rozdíl...
3) tento neznám, ale podobný měl Zelená zapnuto, červená svítí - baterky OK, červená bliká - baterky slabé... předpokládám, že všechny budou mít v sobě stejný šváb, takže i fce by mohla být stejná.
2) zkus dát slabé baterky anebo připoj na stabilizovaný zdroj a změň napětí a uvidíš rozdíl...
3) tento neznám, ale podobný měl Zelená zapnuto, červená svítí - baterky OK, červená bliká - baterky slabé... předpokládám, že všechny budou mít v sobě stejný šváb, takže i fce by mohla být stejná.
- petr hájek
červená nízký stav napájení, červená zelená průměr , zelená plně nabito - asi tak jen minutu po odpojení z nabíječe.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek