Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Happy Hunter - odrušovací kondenzátory
Re: Happy Hunter - odrušovací kondenzátory
Zdravím, jsem tu nový na fóru a potřeboval bych radu ohledně stavebnice Happy hunter a odrušovacích kondenzátorů k motorku pro pohon kotev a jeřábu... Set který potřebuji je od firmy robbe a kat. č. 1-4008 ale set stojí kolem 4 euro a potřebuji 6 sad což mě vyjde na pěkný balík peněz jen za odrušovací kondenzátory které by se určitě daly sehnat i tu v česku a za pár kaček akorát neznám parametry potřebných kondíků a tak se ptám: nemáte někdo s touhle stavebnicí zkušenosti? a jak ste problém odrušovacích kondenzátorů vyřešily?
http://admiralshop.wz.cz/Prodejna/3.4x0.htm
Tohle by mělo bohatě stačit, kondíky kup kdekoliv, nemusíš zrovna z toho odkazu. Někdy se vyskytují sady "dva + jeden jiný".
Radek
Tohle by mělo bohatě stačit, kondíky kup kdekoliv, nemusíš zrovna z toho odkazu. Někdy se vyskytují sady "dva + jeden jiný".
Radek
Naposledy upravil(a) kartonist dne pon úno 22, 2010 19:12, celkem upraveno 1 x.
Ahoj, na jeden motor je nejlepší použít 3 keramické kondenzátory kapacity 22 až 100 nF (nano faradů), osobně používám ty 100 nF. Cena do 3 Kč za kus, sehnat v prodejně elektronických součástek, např. www.gme.cz , www.tme.cz , www.ges.cz , www.tme.cz www.ezk.cz a dalších ...
a zapojení ? jeden kondenzátor přiletovat na výstupy motoru, další dva vždy k výstupu motoru a na kostru motoru (plášť)
a zapojení ? jeden kondenzátor přiletovat na výstupy motoru, další dva vždy k výstupu motoru a na kostru motoru (plášť)
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 2259 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od predseda