Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

RC soupravy na Aukru

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
Vítek

Re: RC soupravy na Aukru

Příspěvek od Vítek »

Na Aukru se v poslední době objevilo větší množství "nových" RC souprav "méně známých" značek, např.:

http://www.aukro.cz/item812300797_acoms ... _40am.html
http://www.aukro.cz/item811304083_acoms ... nkcni.html

Jaký máte názor na jejich kvalitu a jaká jsou rizika spojená s nákupem? Předem díky za názory.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

U té první bude docela problém shánět další přijímače, protože je AM.

Ohledně značky Acoms sice zkušenosti mám, ale referovat dnes o přijímači, který byl vyroben před 30 lety, mnoho nevypoví. Nicméně ve vodě byl víceméně stále a sloužil k plné spokojenosti. Ale to je opravdu jen nic neříkající odbočka. Doposud jsem žil v domnění, že Acoms již neexistuje, ev. dělá pouze přijímače.

Obecně s volantovými RC vysílači zde mnoho modelářů praxi mít nebude, takže bych mnoho praktických rad neočekával.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

CHYBA ladousi akoms je a stále vyrábí a dokonce i v 2,4G
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Ante

Příspěvek od Ante »

no jo Ladous když má mluvit mlčí a opačně :-)
Akoms je poměrně zaběhá značka dělá hlavně pistolovky, AM se běžně vyrábí a prodává používá se hlavně v autíčkách

AM je náchylnější na rušení, ale za ty prachy :-)
U té 2,4 je ta cena nějak podezřele nízká. Možná se už nedají sehnat přijímače a nebo jsou ukrutně drahé, nevidím jiný důvod pro tak nízkou cenu.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

petr hájek píše:CHYBA ladousi akoms je a stále vyrábí a dokonce i v 2,4G
Tuto svou chybu vím samozřejmě už ze samotné otázky tazatele a těch odkazů, ale nemohl jsem si pomoci a musel to napsat. Pistolové RC soupravy nevyhledávám a ani s nimi nikde nepřijdu moc do styku, proto jsem tedy žil při vědomí, že už to dávno zaniklo. Člověk se pořád učí.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Vítek

Příspěvek od Vítek »

Díky, na obojí jsem nalezel odkazy na prodej na e-shopech. Ale přece jen to nejsou tak "profláknuté" značky jako Hitec, Futabu etc. V nabídce je i verze FM

http://www.aukro.cz/item812303771_acoms ... _40fm.html

Jen jsem nedával odkazy na vše co je nabízeno.
Jde mi o to, jestli je RC souprava kvalitativně srovnatelná aspoň s tím co například dává do setů Tamiya.
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

Acomse mám od roku 1983 na 27mhz a je stále funkční a nezmarozní, i když tou dobou se vše dělalo tak nějak spíše na výdrž déle než měsíc po záruční době.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“