Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Potřebuju pomoct

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
Nováček

Re: Potřebuju pomoct

Příspěvek od Nováček »

Ahoj nemá někdo tabulky o napětí a dalších věcech k motoru Speed 400 nikde to totiž nemužu najít. sehnal jsem si tabulky jenom k Mig 400 ale to je něco jiné.
Dik za odpověď
Nalim

Příspěvek od Nalim »

Ahoj tady je něco na Monaku Old https://www.mo-na-ko.cz/ruzne-SPEED.htm Milan
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Nováček

Příspěvek od Nováček »

a ještě něco: na dvě 400 si mám koupit 16 A nebo 28 A regulátor? Nejvíc jsou chvéleny ty od firmy DSYS, ale nevim ktery. dik
watson220

Příspěvek od watson220 »

Ahoj ja by som volil 28 A regulátor, vždy je lepšia prúdová rezerva. Ale na prúdovom zaťažení veľa závisí aké máš lodné skrutky. A to si neudal.
Milan
Nalim

Příspěvek od Nalim »

Ahoj také používám DSYSy a jsem spokojen. Určitě kup silnější, máš pak možnost ho někdy použít se silnějším motorem.
PS. Zvaž také použití dvou regulátorů pokud máš dva motory.(možnost protitahů=lepší manévrovatelnost)
Naposledy upravil(a) Nalim dne stř zář 30, 2009 17:10, celkem upraveno 1 x.
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Nováček

Příspěvek od Nováček »

jo podle plánu tam mají jít čtyřlisté 30 mm takže by to ty motory měli zvládnout bez velké zátěže.
O dvou regulátorech neuvažuji, nevim jestli by to mělo zas takový účinek ta lod je na delku 1 m hodne úzká, je to MEP 1943. Je to moje 1. samostatně stavěná lod předtím jsem měl jen stavebnici.
Bohouš

Příspěvek od Bohouš »

SH

Příspěvek od SH »

bohoš píše:Nezkoušel jste někdo tyhle regly http://www.modelarina.cz/regulator-otac ... p-254.html
vodič 1.68mm2 a 128A trvale a 440A špičkově...:) :) :) pokud je udělán tak seriózně jako má napsané parametry tak bych se mu obloukem vyhnul.....

Osobní zkušenost s ním samozřejmě nemám...

PS: nápověda pro elektronicky neznalé - při těch proudech by se vodiče odpařily. A tranzistory tam použité asi v datasheetu budou mít napsané 128A max..... a o kousek níž malým písmem "přívody max 33A...." :) To jen tak pro dokreslení situace...
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“