Ahoj vsem,
prosim doporucte regulator na motor speed 400
RC souprava Spectrum Dxi 6
Nejaky za rozumnou cenu (myslim tim v radu max. set, nikoliv tisic.....)
Staci neco obyc, levneho, co bude bezproblemu fungovat, nepojede to zavody, jen rekreacne....
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Regulator na motor speed 400
Re: Regulator na motor speed 400
Ahoj já používám tyto regulátory http://www.dsys.cz/?prod=1&lang=cz a na 4stovku stačí ten první 16A a zatím bez problémů 
ps:v horní liště jsou i prodejci pro SK
ps:v horní liště jsou i prodejci pro SK
Naposledy upravil(a) Nalim dne úte čer 02, 2009 20:28, celkem upraveno 1 x.
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Uff, 800,- mi prijde docela dost, nebo jsem mel naivni predstavu a nic moc levnejsiho nesezenu?
Pocital jsem ,ze to bude stat tak kolem 500,- ,ale zkusenost zadna, tudiz kazda rada dobra...
Pocital jsem ,ze to bude stat tak kolem 500,- ,ale zkusenost zadna, tudiz kazda rada dobra...
No za tu cenu asi jedině bazarovku nebo něco přímo z Číny. Ale je otázka jestli je lepší připlatit si 3 stovky za kvalitní a osvědčený Dsys nebo riskovat že ti model chcípne nebo začne hořet uprostřed rybníka ;-)Shi-So píše:Uff, 800,- mi prijde docela dost, nebo jsem mel naivni predstavu a nic moc levnejsiho nesezenu?
Nj, to ma neco do sebe.....
Asi to tak dopadne, diky za tip.
Asi to tak dopadne, diky za tip.
Naprosto souhlasím s ostatníma. Dsys se mi líbí v i tom že tam necvaká žádné relátko, jako v Bel AL16A - mimochodem už se mi jednou zaseklo a musel jsem ho měnit. Rozhodně doporučuju Dsys. A pozor na kopance s plynem. Ono je těch 16A na hraně aspon pro ten Bel, protože se seknul při kravinách s plynovou páčkou.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 3532 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Morpheus141
-
- 36 Odpovědi