Vážení kolegové modeláři, je mi sice 35let ale jsem začátečník a postavil jsem teprve svůj druhý model, ten první byl motorák Pilot od Vladyka models, a ten druhý je plachetnice Mistral od Colombini. Právě Mistralu se týká můj problém:
Koupil jsem do něj plachetní naviják Hitec HIS-03MK. problém je v nastavení plachet, nevím si rady jak to udělat aby se naviják zastavil na určeném místě kde potřebuji a nevracel se do neutrálu. Vysílač mám dvoukanálový Hitec Ranger II. Předem moc děkuji.
Zdeněk Boháč
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Plachetní naviják
Re: Plachetní naviják
Moc děkuju za odpověď, a omlouvám se za nesprávná data.
Zdenek
Zdenek
Tak najjednoduchšie je vybrať aretačný pliešok z vysielača na kanali č 2 a vtedy sa páka nevracia do neutrálu,
tým sa docieli že kolko posunieš páčku tak tolko ti vytočí servo ,
Milan
tým sa docieli že kolko posunieš páčku tak tolko ti vytočí servo ,
Milan
- Merrimack Miloš
jak u které RC soupravy,někde se musí vyndat pružina co vrací páku na střed,,v jiném modelu se přišroubuje třecí destička na křížový ovladač a zamezí jeho samovolnému pohybu na střed.
při použití navyjáku je nutné otěž plachty stále v opačném směru napínat gumičkou,jinak hrozí že se zamotá v navyjáku.
při použití navyjáku je nutné otěž plachty stále v opačném směru napínat gumičkou,jinak hrozí že se zamotá v navyjáku.
model Merrimack,jeho provoz,vývoj systémů,praktické zkušenosti z provozu za 15 let
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek