Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Odpad ze všech témat
Re: Odpad ze všech témat
Samozřejmě, že ukončení je k 30.11.2015. Nemohu za to, že zde vložený text nemůže autor již pak opravit...
- petr hájek
to máš také na svědomí ty?....... 
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Ne.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- petr hájek
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Takže se tam ten plachetní parní stroj v pohodě vleze.....tož to su klidný...:-)
...a to je pro další 2 roky všechno,milé děti.Další obrázky a zprávy očekávejte zhruba kolem 7.10.2019.Uložil jsem se totiž k zimnímu spánku.
Dobrou noc.
Dajus Butus.
Dobrou noc.
Dajus Butus.
Tak to nevím jestli usnu.
- Karolinus I
Tak neusínej, zamysli se, a zační modelařit.František píše:Tak to nevím jestli usnu.
A je To . . . .!
"Zamyslet se" co to je to neznám a začít modelařit, to je snad sci-fi, to po mě nemůžeš chtít já jsem od přírody strašně línej. Ale koukat jak pracujou jiní to mi nevadí to se rád podívám.Karolinus I píše:Tak neusínej, zamysli se, a zační modelařit.František píše:Tak to nevím jestli usnu.
Testovací příspěvek poprvé
Kód: Vybrat vše
Všeobecná chyba
SQL ERROR [ mysqli ]
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'groups\x0AWHERE (groups.g_user_title IS NOT NULL)\x0A LIMIT 2000' at line 2 [1064]
SQL
SELECT groups.g_user_title FROM punbb_groups groups WHERE (groups.g_user_title IS NOT NULL) LIMIT 2000
BACKTRACE
Naposledy upravil(a) ladous dne sob dub 10, 2021 19:45, celkem upraveno 1 x.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Testovací příspěvek podruhé
Re: Planky
Test po převodu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek