Je platná k dnešnímu dni. Možná jsem se někde sekl s lokalitou, ale snad tam všichni majitelé jsou. Pokud se na mapě nevidíte, tak dejte vědět a já obratem doplním.

Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Jsem vycházel z původní mapy, kde byly puntíky 3. Ještě pár dní počkám na reklamace od ostatních a mapu opravím.habej píše:Zdravím. V rámci objektivity bych prosil zrušit ten počet u mně. Existuje jen jeden :-(
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Omlouvám se ale nepodařilo se mi to najít...mohly by ste mi prosím postnout link na galerii s Vašemi fotorgafiemi? Velmi mě to zajímá.Děkuji.. Zítra doufám že nahraji své fotografie téměř hotového SpringeraRomanT píše:v mojí galerii na monaku jsou moje necky......

Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Tyjo opravdu famózní... Obczlášť Herkules a Wyeforce...nebyly by plánky? aspoň na Hrerkula...ladous píše:RomanT:
portal/gallery.php?akce=galerie_ukaz&galerie_id=10
Můj (ještě nedodělaný):
portal/gallery.php?akce=galerie_ukaz&galerie_id=14

Plánky by možná byly, ale rozhodně je nebudeme řešit v rámci tohoto tématu.ZoSo píše:Tyjo opravdu famózní... Obczlášť Herkules a Wyeforce...nebyly by plánky? aspoň na Hrerkula...ladous píše:RomanT:
portal/gallery.php?akce=galerie_ukaz&galerie_id=10
Můj (ještě nedodělaný):
portal/gallery.php?akce=galerie_ukaz&galerie_id=14

Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Také jsem nad tím přemýšlel, ale vždy dlouho trvá, než se k realizaci myšlenky dopracuji. Z laborování vyplynulo, že při náhledu na mapu celé republiky je to shluk překrývajících se bodů v těch oblastech, kde je vyšší kumulace. Rozumné to začíná být až při přiblížení na kraje. Možná jdou ty "puntíky" někde nastavit na menší, ale neměl jsem dostatečnou trpělivost s hledáním.Netfinity píše:To admin: Nedala by se mapka předělat na Google mapy ? Hodně by vám ty nové zápisy zjednodušily život.