Vánoce se vydařily a po předloňském PT 109, který je téměř hotov se Ježíšek (santa klaus, ...) vynasnažil a dostal jsem další loď od Dumase US coast guard 44.
Ovšem po otevření krabice jsem byl nemile překvapen. Návod jsou pouze 4 stránky A4 anglického strojopisu, žádný instruktážní obrázek a k tomu plánek. V porovnání s návodem na PT 109 naprosté zoufalství. Už na obalu stavebnice je zásadní chyba a to že na jediném obrázku je foto úplně jiné lodi a to US CG 41.
Na zdejších stránkách jsem na zkušenosti s modelem USCG 44 nenarazil.
Má snad někdo o této stavebnici nějaké informace? Úplně nejlepší by bylo, pokud se již někdo "prokousal" tím anglickým textem, případně má návod český. Děkuji za případné informace...
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Stavebnice Dumas US coast guard 44
Re: Stavebnice Dumas US coast guard 44
koukni na rcgroup.com je nekolik stránek o stavbě mě to vyhodil vyhledávač po zadání modelu a výrobce.pepa
mohlo by Ti trochu pomoci
www.danwalker.co.uk/waveney class lifeboat v anglii stavěna 44´
nebo si zadéj do google : us coast guard lifeboat 44´
ať se Ti daří se stavbou
www.danwalker.co.uk/waveney class lifeboat v anglii stavěna 44´
nebo si zadéj do google : us coast guard lifeboat 44´
ať se Ti daří se stavbou
Povedlo se mi najít dobrý popis stavby, ale hlavně dost obrázků.
Je to z roku 2007 a i zde se podle stavitele a diskutujících projevuje ve stavebnici velmi "zjednodušený" popis stavby.
(https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... 4-Lifeboat)
Je to z roku 2007 a i zde se podle stavitele a diskutujících projevuje ve stavebnici velmi "zjednodušený" popis stavby.
(https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... 4-Lifeboat)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 25 Odpovědi
- 72627 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ivo Michal
-
- 2 Odpovědi