Byla by i třeba jiná fotka ? Vypadá to že by na to šlo udělat nástavbu něco jako záchranné čluny RAF sestřelených pilotů.razor píše:pomozte mi , poradte nejaku peknu nadstavbu

ja ti teda nevim, ale kuprexit je laminat potazeny tenkou vrstvickou medi, takze je to totezpetr hájek píše:na usazení motorů bych to viděl spíše na duralový plech nebo kuprextit ,laminát může při nesprávném postupu výroby teplem měknout a taková 5stovka pak docela zrasuje zuby v převodech.

Jestli to spíš neměl být Pertinax - nevím jen mě to tak napadlo,protože jej rovněž používám.ivvo píše:ja ti teda nevim, ale kuprexit je laminat potazeny tenkou vrstvickou medi, takze je to totezpetr hájek píše:na usazení motorů bych to viděl spíše na duralový plech nebo kuprextit ,laminát může při nesprávném postupu výroby teplem měknout a taková 5stovka pak docela zrasuje zuby v převodech.

No musím uznat že co se týká tvaru trupu hodně blízko !! :/Pepa Darvaš píše:Dal jsem do galerie fotky skutečné lodě.Jsem si téměř jistý, že se jedná o tento typ lodi.Vím,že před nedávnem tady jeden modelář měl také nějaký dotazna tenhle trup .Psal, že jej má z bývalé NDR.

nemyslel jsi náhodou umatex, nebo se mu taky říká textitpetr hájek píše:cobro pravdu díž , měl splet jsem si názvy a pojmy a průjmy
dík ....

To bude něco jako celý název MoNaKa, v tomto případě asi MOdelářský LOdní PROUDpetr hájek píše:vas ist das ,,MOLOPROUD,, ?????
To je proud na molu nebo okolo mola........
já bych v tomhle případě spíše vynechal z posledního slova ,,OU,,:lol:pavelst píše:To bude něco jako celý název MoNaKa, v tomto případě asi MOdelářský LOdní PROUDpetr hájek píše:vas ist das ,,MOLOPROUD,, ?????
To je proud na molu nebo okolo mola........
to nám snad ani nemusíš říkat už jsme si všimli;)Merrimack píše:Keci mám nejraději...