Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Vlajky - foto,historie a pod.
- Pepa Darvaš
Re: Vlajky - foto,historie a pod.
určitě to vyrží ,pral jsem to v ruce a nic se nestalo.Jen při prvním styku s vodou se odloupla taková gumová šlupka ,asi lepidlo.Jdu udělat ještě jednu a zkusím ji vyfotit
Nemúžu se dopátrat,jak vypadala Americká vlajka roku 1868.Poradí mi někdo?
Zdraví Karlík.
Zdraví Karlík.
Možná bys něco našel zde http://www.sonofthesouth.net/leefoundat ... r-1865.htmKarlík píše:Nemúžu se dopátrat,jak vypadala Americká vlajka roku 1868.Poradí mi někdo?
Zdraví Karlík.
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:US_N ... _stars.svg
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

Z hlavy ti přesně neporadím, musel bych si to taky přesně nastudovat, ale co je mi obecně známo, tak US vlajka už dlouho zachovává současné schéma, akorát počet hvězd se mění podle aktuálního počtu států unie. Jaký byl počet států ve zmíněném roce a zda se tehdejší vlajka nelišila od současné ještě v něčem jiném bohužel nemůžu s jistotou odpovědět.
V roce 1868 - měla vlajka USA - 37 států unie,tudíž 37 hvězd v modrém poli.Červené a bílé pruhy jsou stále stejné.Karlík píše:Nemúžu se dopátrat,jak vypadala Americká vlajka roku 1868.Poradí mi někdo?
Zdraví Karlík.

- Pepa Darvaš
Tak se mi podařilo pověsit obrázek do galerie .Vlajka je z nažehlovacího papíru zakoupeného v papírnictví za 49,- a vytištěného na inkouustové tiskárně .Přežehlena ,vyprána.
Pepo,jak se ten papír přesně jmenuje?Scháněl jsem ho v Praze i v Plzní,ale prodavačky na mně koukaly dost nachápavě!
Musím uznat že to vypadá MOC pěkně !!Pepa Darvaš píše:Tak se mi podařilo pověsit obrázek do galerie .Vlajka je z nažehlovacího papíru zakoupeného v papírnictví za 49,- a vytištěného na inkouustové tiskárně .Přežehlena ,vyprána.

- Pepa Darvaš
Je to speciální papír na nažehlování obrázků na trička.Musíš zkusit různé obchody ,na mně také ve třech obchodech koukaly baby jak na puk.
U nás ho mají tam, kde se kopíruje. Na takovém otočném stojanu jsou různé papíry na vizitky, tady ty nažehlováky a další podobné zboží související s inkoustovým tiskem.Pepa Darvaš píše:Je to speciální papír na nažehlování obrázků na trička.Musíš zkusit různé obchody ,na mně také ve třech obchodech koukaly baby jak na puk.
Radek
Protože padáčkovina ze světlic je špatně dostupná,sondoval jsem od účastníků Mi kategorie C vDuchcově co používaií na vlajky oni.Je to Batist ve formě kapesníčkú.Dají se koupit jednotlivě v Galanteriích.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 2597 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Heepee
-
- 0 Odpovědi