Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Laminátové desky - Lamitec Pardubice

Nápady, postupy, dotazy jak a co udělat.
petr hájek

Re: Laminátové desky - Lamitec Pardubice

Příspěvek od petr hájek »

Steve7 píše:
petr hájek píše:no kolegové a až tohle vyřešíte dejte vědět kdo u nás v kotlince umí tento matroš řezat LASEREM.......
Přiznám se, že tak nějak netuším, co má dotaz na dostupnost a způsob použití různých tlouštěk sklolaminátových desek společného s řezáním laserem...?
;-)
nic kromě materiálu...omlouvám se za troufalost.... leč už to sháním zhruba 5 let a ač v německu běžné u nás naprosto neprůchozí.....
proto se ptám všude. A zde kde se shání tento matroš myslel jsem , že kdo ho používá mohl by vědět.....
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Steve7

Příspěvek od Steve7 »

Ty to asi potřebuješ na malosériovku, ne? Takže jakákoliv komplikace se násobí...:-(
Já když budu "špihlat" nádstavby o něco déle, tak budu jen nevrlý, ale opakovatelnost v rozumných časech a nákladech je pro tebe nejspíš zásadní.
Možná výrobci DPS, ale u nás už to nejspíš nikdo nedělá (dovoz).
Budeš si možná muset udělat negativní formy a laminovat do nich (neber mě vážně...) s následným lisováním.... Měl bys tam rovnou i detaily.
burun

Příspěvek od burun »

pro Steve 7,
píšeš tady, že by jsi chtěl vědět , jaký je rozdíl mezi německým a čínským sklotextitem. Mohu Tě ubezpečit, že v Lamitecu Pardubice se nikdy německý sklotextit nevyskytoval . Lamitec bral a bere sklotextit a jiné elektroizolanty od nějakého " výrobce " na Ukrajině. Je úplně prakticky jedno, jestli vezmeš G 10, G 11, FR 4. od kteréhokoli dodavatele. Jak psal Pepa Darvaš , když se Ti to nebude pozdávat .... dáš tam výztuž ....

ať Tvoje lodě plují
Steve7

Příspěvek od Steve7 »

Pepa Darvaš píše:
SH píše:taky doplňující info:
desky, které jsem tam kupoval loni (až teď jsem se k nim dostal, zpracovával jsem starší zásoby) jsou podstatně měkčí při stejné tloušťce. Např tuhost staré 0.5 a nové 0.75 je přibližně stejná, nebo stará 0.7 a nová 1.0.... asi v rámci "úspor" je míň vrstev tkaniny....

Na něco je to dobré.... na něco špatné...
Je to daný tím, že ty tvrdší desky jsou od německýho výrobce i když se to dělalo u nás v Pardubicích.Ty druhý desky se dováží z Číny.Mají trošku jinou barvu a jsou měkké.Ti co to prodávají(Přibyl, Havránek) měli jěště starý zásoby.

Vycházel jsem z výše uvedené informace ;-¨
OK, zkusím odhadnout nějakou "univerzální" tloušťku .
Díky, pánové. :-)
Pepa Darvaš

Příspěvek od Pepa Darvaš »

Ty Ukrajinský jsou taky z Číny. Mám to od pana Přibila.
Joe

Příspěvek od Joe »

burun

Příspěvek od burun »

pro steva7,
když se podíváš na stránky německých dodavatelú, nápř. www.lerrox.de nebo www.masterplatex.de ... tak mají GFK desky podstatně ..."měkčí",než naši dodavatelé.
Jak už bylo uváděno, když se to nebude pozdávat dáš malou výztuž.
I na dost velké nástavby 0,7 mm stačí.

ať Tvoje lodě plují
Boguš

Příspěvek od Boguš »

Dne 5.11 jsem zadal poptávku na www.elektroizolanty na různé velikosti sklotextitu síly 2 mm. druhý den jsem dostal email o nabídce ceny jednotlivých rozměrů. Při telefonickém rozhovoru jsme domluvily detaily a v pátek 13.11. jsem si na poště vyzvedl balíček s přesně nařezanými rozměry! Doporučuji!
Steve7

Příspěvek od Steve7 »

Boguš píše:Dne 5.11 jsem zadal poptávku na www.elektroizolanty na různé velikosti sklotextitu síly 2 mm. druhý den jsem dostal email o nabídce ceny jednotlivých rozměrů. Při telefonickém rozhovoru jsme domluvily detaily a v pátek 13.11. jsem si na poště vyzvedl balíček s přesně nařezanými rozměry! Doporučuji!
V pátek večer jsem sesmolil poptávku do formuláře ;-).
Zatím žádná reakce, ani e-mailem. Tak uvidíme....
Steve7

Příspěvek od Steve7 »

Po týdnu se mi v neděli večer (!) objevil v poště e-mail, nabízející mimo poptané věci s dodávkou 4-6 dnů ještě pár odřezků 0,5mm. Potvrdil jsem zájem, ale hned v pondělí pak došel mail s informací, že je zabaleno a posláno a v úterý (dnes) mám čekat DPD.
Balíček (spíš placatý balík) došel v pořádku, zdá se, že i tloušťky jsem odhadnul správně ;-)
Kéž by všichni prodejci fungovali takto spolehlivě a rychle :-)
Doporučuju (snad mě za to nezatratí, asi je nevytrhneme...:-))))) ).
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Stavba modelu“