Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Hledání plánku, hotový pouze trup lodi schází plánek

Nápady, postupy, dotazy jak a co udělat.
Odpovědět
Marek4455

Re: Hledání plánku, hotový pouze trup lodi schází plánek

Příspěvek od Marek4455 »

Dobrý den.

Našel jsem doma po tátovi trup lodě, kterou rozdělal asi před 30 lety a nestihl ji dodělat, trup je nepoškozený a chtěl bych ho dodělat, ale nemám plánek. Potřeboval bych poradit, jesltiže alespoň z tohoto popisu poznáte co by to mohlo být za loď a nebo poradit nějaký jiný plánek který by se dal na tento trup postavit. Trup je dlouhý 114,5cm a široký v nejširším místě trupu 22cm na zádi 16cm. Lodi se mělo říkat Lada, ale pod tímto názvem jsem žádné plánky na internetu nenašel. Trup je připravený pro pohon dvěma šrouby. Neznáte alespoň podobný plánek který by šel aplikovat na tento trup? Zítra trup vyfotím a dám sem i foto, dnes už to nestihnu. Děkuji za rady.
Nalim

Příspěvek od Nalim »

Ahoj
Pravděpodobně se jedná o tuto loď kategorie EX plánek je zde http://www.admiralshop.wz.cz/Prodejna/start.html stavební plánky-motorové jachty. Milan
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Marek4455

Příspěvek od Marek4455 »

Ano je to nejspíše ona, ještě se zeptám táty, protože to stavěl on tak doufám, že si to pamatuje moc díky za pomoc s hledáním
Marek4455

Příspěvek od Marek4455 »

Je to ona, děkuji za pomoc, už jsem si objednal plánek.
pekař

Příspěvek od pekař »

kdyby jsi chvíli počkal,poslal bych ti podobný plánek zdarma.podívej se na STAVBA LODÍ,je tam vyobrazená RENÁTA2
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Stavba modelu“