Mám dotaz na to, co jsem mi opět nepodařilo najít. Chci na příď lodě umístit pletený válec. Dotaz:
1) nevím, jak se tomu říká (budu si muset koupit knížku modley lodí)
2) z čeho se zhotovuje
3) jakým postupem (uháčkovat)?
Děkuji, je to poslední, co mi chybí na Artura
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Příď lodě-doplňky
Re: Příď lodě-doplňky
Nedávno jsem narazil na tuto stránku. Snad to pomůže.
http://navi.modelisme.com/article332.html
http://navi.modelisme.com/article332.html
- Pepa Darvaš
V lékárnách prodávají takový stahovací obvazy na prsty, nebo nohy, tak to vycpu gázou, nebo starou záclonovinou , svážu to provázkem a pak to vymáchám v silným čaji.
Není to moje zkušenost, ale viděl jsem to udělané z plastové síťky, co se v ní prodává česnek z Číny po 3-4 hlavičkách. Vypadalo to velmi dobře, bohužel už nevím, čím to bylo barvené.
Zdarec.
Osobne som narazovu siet riesil u mamy .
Uhackovala mi taky obrusok velkosti cca 10 x 10 cm ktory som potom stocil od rohu k rohu poistil zositim koncov. Krizom som prevliekol kotviace lano a je to. Farebne to nechavam na zvetravanie a poveternostne vplyvy. Vyzera to velmi dobre . Prakticka stranka veci je tiez v poho. Aspon neposkriabem zdochnute lode pri tlaceni k brehu ..... .

Osobne som narazovu siet riesil u mamy .
Uhackovala mi taky obrusok velkosti cca 10 x 10 cm ktory som potom stocil od rohu k rohu poistil zositim koncov. Krizom som prevliekol kotviace lano a je to. Farebne to nechavam na zvetravanie a poveternostne vplyvy. Vyzera to velmi dobre . Prakticka stranka veci je tiez v poho. Aspon neposkriabem zdochnute lode pri tlaceni k brehu ..... .

Ako sa vola najznamejsie vychodniarske lepidlo ............................... ?
PRIONDZIM
PRIONDZIM
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 7514 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Kacer37