Zdravím všechny!
Mám dotaz. Objednávám skl. tkaninu u Havla a říkám si, že bych objednal i "plátno".
S plátnem ale nemám žádné zkušenosti, proto prosím o radu. Je plátno stejně dobře tvarovatelné/vytahovatelné jako kepr?
Příp. má oproti kepru nějaké zásadnější výhody, či nevýhody?
Děkuju moc.
Ríša.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Lam. tkanina - kepr nebo plátno?
- Pepa Darvaš
Re: Lam. tkanina - kepr nebo plátno?
Plátno je spíš na rovné plochy.Já nejraději dělám s keprem.nechá se hezky vytvarovat a i větší gramáže jako je 220g se krásně přispůsobí tvaru.U plátna se mi občas stalo,že při schnutí v peci se na některých místech poslední vrstva trošku odfoukla.S keprem se mi to nestalo.Je to věc názoru.
Díky moc.
Tož objednám kepr :-)
Zkusím 80g gramáž, s takovým "závojem" jsem ještě nedělal...
Rozflákal jsem motorový kryt na akrobatu z Asie a není možná, aby mi poslali nový a letadlo je jinak v pořádku...
No a zrovna s tím vezmu i Artura, kterého tady renovuju (jenom trup a výbavu). Je to už třetí Artur v poměrně krátké době.
Husákovy děti začali uklízet na půdách :-)))
Tož objednám kepr :-)
Zkusím 80g gramáž, s takovým "závojem" jsem ještě nedělal...
Rozflákal jsem motorový kryt na akrobatu z Asie a není možná, aby mi poslali nový a letadlo je jinak v pořádku...
No a zrovna s tím vezmu i Artura, kterého tady renovuju (jenom trup a výbavu). Je to už třetí Artur v poměrně krátké době.
Husákovy děti začali uklízet na půdách :-)))
Zdravím jesm úplný nováček a nedávno jsem taky zkusilil laminovat trup artura. povedlo se to na první pokus docela dobře..žádné závje, vše v pohodě sedlo. 80g tkanina..jen nevím jestli to bylo plátno nebo kepr:-) jak se to pozná?
Podle struktury, tady je to na obrázku:
kepr

plátno

kepr

plátno

Díky za osvětu, bylo to plátno...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení