Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

WEB TT - hodnocení

Odpovědět
ESN

Re: WEB TT - hodnocení

Příspěvek od ESN »

Ahoj všem TT bláznům a příznivcům taktéž.

když jsem dostal email o spuštění stránek o TT na Monaku tak jsem to jen tak registroval, až teď jsem zabředl a začal číst a vzpomínat, co vše už se v TT v Čechách. Autorům jednu velkou poklonu, práce to muselo být víc než dosti, chvála !!!

Nojby
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
jaroj

Příspěvek od jaroj »

Teda to jsi se Kebo vyblbnul (případně vyblbli, nevím kdo všechno na tom dělal). To nebylo za den!
Moc pěkná práce.

Malou připomínku mám, nešlo by udělat odkazy na sekce hned z úvodního článku (aby se nemuselo klepat na Související články) ?
Zachovejte paniku :-)
MichoCZ

Příspěvek od MichoCZ »

Moc pěkná práce. I když je to spíš jen minutlost. Spíš by mě víc zajímalo kdo co staví, nebo stavěl, něco ve smyslu http://www.rcalbum.com/index.php. Každopádně palec nahoru.
Keba

Příspěvek od Keba »

Díky za chválu, jsem rád, že se stránečky o TT líbí.
Co se týče informovanosti o tom, co kdo staví - to záleží jen na Kapitánech, zda něco pošlou či nikoliv.
Stačí mejlem, fotka nebo obrázek, případně obrázek vložit do galerie a napsat příspěveček do TUG TOWING - CZ. Pokud Kapitáni nepošlou sebelepší systém to nezachrání :-)
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

Pracuji na TTD našich lodí, obrázky mám ve své galerii......ale snad něco ulovím ve svém archivu.Během týdne to tam je.
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Tug Towing Cup“