Tak první letošní soutěžní setkání v tug towingu je za námi.
Díky všem.
Keba
"Metály" (a nejen ty) obstaral Nex a k našim potřebám je dotvořila jeho choť - Jajka.LMR píše:Ahoj admirále a kapitáni !
Nejvíc mne dostalo dekorování vítězů - čí byl nápad na udělení "medailí" ?Vzhledem k tomu, že se mi podařilo jednu ukořistit a tudíž se s ní prsit
na pravidelných nedělních Poletových rozborech našeho klubu, mohu ji prohlásit za jednu z nejhezčích a nejvtipnějších cen.
V sobotu jsem měl nějaké poznámky k výkonu rozhodčích. Po objasnění situace jsem si to tajně zkusil "mimo soutěž". Samozřejmě páni rozhodčí máte pravdu = to prostě nejde uhlídat :/ . Pohyb smečky sudích kolem soutěžících by byl -zvlášť v Mostě- komplikovaný personálně i prostorově a pravděpodobně by něco ubral na skvělé atmosféře celého setkání.
Luďa - TF 323
Pokusíme se informovanost soutěžících během soutěže zlepšit. Je to tak trochu problém, protože vše se děje velmi dynamicky a často trochu jinak než se neplánujeranovak píše:J8 se také přidávám. Nemám sice s čím strovnávat a na žádné takové soutěži jsem nebyl, ale i přes velký počet účastníků to tak nějak odsýpalo, ikdyž pro mě, který startoval v lehkém až jako úplně poslední to bylo docela zdlouhavé. Ale to bylo jen tím velkým počtem soutěžícíh předemnou. Nikde jsem neviděl nějaké zbytečné prostoje ze strany rozhodčích!
Velice pozitivní byla startovní listina kam se dělaly tečky těm, kteří už mají odjeto. K dokonalosti jen chybělo, kdyby to baly velká svítící cedule v čele bazénu, na kterou by bylo odevšad vidět čitelné písmo. Ale to chápu že je asi nerálné. Pro mě jako nováčka totiž byl problém poznat který tým je který a jestli už pojedu nebo ne....
Určitě se ale těším na další kolo poháru!
koupání ve vodě při 10stupních, brodění blátem...atd,atd ale o to lepší pocit a zážitky pak člověk má při vyhlašování výsledkůRomanT píše:................................snažíme se , aby TT nebylo o cenách ale o ovládání lodě.....a o pohodě, pokecu,pokoukání,popití, ,přemýšlení, etc....
Já to taky tak nechápal.LMR píše:Ajaj ! Tak jsem to nemyslel. "Lov" cen rozhodně není to proč jezdím na setkání TT, jen jsem chtěl ocenit pracnou a krásně provedenou upomínku.TT.
Díky za připomínku, já třeba tohle nevidím, protože jsem vlastně skoro vždy "IN" - pokusíme se najít způsob jak čekatele na plavbu lépe informovat.ranovak píše:...
Ale právě při tom se mi jednou stalo že se najednou ozvalo moje jméno a že mám jít na přípravu na start. A já neměl ani vyzvednutou vysílačku a baterie ještě v nabíječce...
No ukazoval jsem mimo jiné i Nexovi - náhradní dvě převodovky, náhradní dvě hřídele a asi deset sad baterek ... jóóóó chybama se člověk učí...Nalim píše:koupání ve vodě při 10stupních, brodění blátem...atd,atd ale o to lepší pocit a zážitky pak člověk má při vyhlašování výsledků![]()
ps.zapoměl jsem na kroucení hřídelí
Za sebe musím též pochválit tabulku s puntíky se stavem toho, kdo už má odjeto. Myslím, že dříve ani takto jednoduchý papír nebýval a přitom stačilo tak málo ;-). Zkrátka dokonalé. Když se k tomu přidá vyvolávání týmů megafonem, ev. Nexovo zvučným hlasem, tak už nebude co zlepšovat.Keba píše:Díky za připomínku, já třeba tohle nevidím, protože jsem vlastně skoro vždy "IN" - pokusíme se najít způsob jak čekatele na plavbu lépe informovat.ranovak píše:...
Ale právě při tom se mi jednou stalo že se najednou ozvalo moje jméno a že mám jít na přípravu na start. A já neměl ani vyzvednutou vysílačku a baterie ještě v nabíječce...
Keba
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.A ja myslel ze o ten stres jde hlavneladous píše:Možná bych upustil od zveřejňování průběžného pořadí, protože je to nadbytečný stresující faktor a vlastní konečné výsledky případné vítěze nepřekvapí.

no s tim souhlasim jelikos jsme jeli v lehkem predposledni tak jsme nevedely ani kolik bodu jsme v posledni jizde daly a pocital jsem z horsim vysledkemivvo píše:A ja myslel ze o ten stres jde hlavneladous píše:Možná bych upustil od zveřejňování průběžného pořadí, protože je to nadbytečný stresující faktor a vlastní konečné výsledky případné vítěze nepřekvapí.navic prubezne poradi se nezverejnovalo v prubehu posledniho kola, takze nekteri o prekvapeni rozhodne neprisli
Medaile připravila Jajka.LMR píše:Ahoj admirále a kapitáni !
Z mého pohledu a myslím, že mohu mluvit i za kolegy z týmu, byl "Most" fantastický. Celý organizační tým si zaslouží to nejvyšší ocenění. Pokusíme se co nejlépe zorganizovat prázdninový TTworkshop, aby se stal odměnou právě pro pořadatele celého seriálu a mohli si ho užít bez šílené honičky a starostí s organizací.
Nejvíc mne dostalo dekorování vítězů - čí byl nápad na udělení "medailí" ?Vzhledem k tomu, že se mi podařilo jednu ukořistit a tudíž se s ní prsit
na pravidelných nedělních Poletových rozborech našeho klubu, mohu ji prohlásit za jednu z nejhezčích a nejvtipnějších cen.
V sobotu jsem měl nějaké poznámky k výkonu rozhodčích. Po objasnění situace jsem si to tajně zkusil "mimo soutěž". Samozřejmě páni rozhodčí máte pravdu = to prostě nejde uhlídat :/ . Pohyb smečky sudích kolem soutěžících by byl -zvlášť v Mostě- komplikovaný personálně i prostorově a pravděpodobně by něco ubral na skvělé atmosféře celého setkání.
Díky všem zůčastněným a nashle v Olomouci
Luďa - TF 323