Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Návrh DPS
Re: Návrh DPS
Zdravím,hľadám niekho kto vie robiť s nejakým programom na návrh DPS.Škušal som robiť s programom Eagle,ale moc mi to nejde tak ak sa niekto nájde dajte vedieť.
Nazdar
V Eagle jsem už něco dělal, copak tě trápí?
V Eagle jsem už něco dělal, copak tě trápí?
Ide o elektromagneticky generátor je to taký experiment akurát si neviem navrhnúť plošný spoj tak ak by si s tým vedel pohnúť bol by som rád.
Máš nějaké schématko? Pokud to není složité, tak by to šlo.
PS: Jedna věc je návrh DPS, ale druhá je jeho výroba :-)
PS: Jedna věc je návrh DPS, ale druhá je jeho výroba :-)
- petr hájek
no neříkej , že se pokoušíš o magnetohydrodynamický pohon....... 
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Jestli nebude v rybníku solit, tak to nepojede :-)petr hájek píše:no neříkej , že se pokoušíš o magnetohydrodynamický pohon.......
Yamato se nehla ani moc na moři, nobo jo?
Zachovejte paniku :-)
- petr hájek
ani nevím o Yamatu rusáci to zkoušejí prý dost úspěšně , ale mám pocit že sůl není podmínkou
stačí minerály co jsou v každé vodě
Ale nevím jen jsem kdesi četl a nedaleko slyšel od jednoho ruského plukovníka V.V.
stačí minerály co jsou v každé vodě
Ale nevím jen jsem kdesi četl a nedaleko slyšel od jednoho ruského plukovníka V.V.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Pre stelerp poslal som tu schému na tvoj mail.Plošný spoj by som spravil tak ako tu už bol popísani postup.
Pre petr hájek o magnetohydrodynamický pohon sa nepokúsim aj,keď vyzerá to zaujímavo zatial by som chcel len skúsiť spraviť zdroj energie pre dielňu.
Pre petr hájek o magnetohydrodynamický pohon sa nepokúsim aj,keď vyzerá to zaujímavo zatial by som chcel len skúsiť spraviť zdroj energie pre dielňu.
YAM nic takového neměla.Ale pohnout se uměla,....33 uzl,prakticky při zkušebních plavbách 28 uzl
Přemo, myslím tuhle: http://www.google.com/images?hl=en&q=Ya ... 20&bih=892Přema píše:YAM nic takového neměla.Ale pohnout se uměla,....33 uzl,prakticky při zkušebních plavbách 28 uzl
Zachovejte paniku :-)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek