Sám sebe usvědčit, že to střílení a bouchání zas až tak stoprocentní není... to je výkonMerrimack píše:Ta fotka co jsi dal do odkazu ale je plánovaná.. je to moje práce!!!)))
Jen byl výbuch usměrněn dolů a trup který byl z plastu to nevydržel a šlo to ke dnu.. když by to bylo z laminátu tak bez problému..
Tak hele ty chytrolíne - vše co jsem napsal v tomto tématu je jednoznačně k věci - a jestli ne, tak mi řekni co.
Druhá věc - jakékoliv palné zařízení na bezpilotním prostředku i průměrný policista hravě nakvalifikuje jako trestný čin obecné ohrožení ve stádiu pokusu
a jen pro tebe - i návod na sestrojení takového zařízení nebo k takovému konání lze kvalifikovat jako spolupachatelství, takže bych na tvém místě měl raději sbalený kufřík s kartáčkem na zuby, holením a sadou prádla - v CPZ a později se ti to bude hodit - příslušný paragraf a sazbu si už najdi sám (a pokud bude mít vyšetřovatel blbou náladu, tak vám to přišije jako čin v organizované skupině a tam jsou sazby někde úplně jinde
Shrnutí:
jsi prostě nezodpovědný hlupák a navrch nebezpečný okolí.
P.S. co se týče toho, žes neviděl nic z mých modelů - to je jen tvůj problém a navíc toto právě ale vůbec nesouvisí s tímto tématem.