Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

1.5. Splaviska

Pravidelná setkání (nejen) lodních modelářů v Brně a okolí.
Odpovědět
Luděk Měšťan

1.5. Splaviska

Příspěvek od Luděk Měšťan »

Omlouvám se modelářům, ale nečekaně jsem musel odjet do práce. Zajímá mě, jaká byla účast, popřípadě máte fotky z této akce ? Děkuji Luděk ( Javor )
Javor
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.5. Splaviska

Příspěvek od ladous »

Toto samozřejmě bude zajímat více návštěvníků DF, ale myslím si, že by se našel prostor i na MoNaKu pro případnou reportáž z akce, pokud jí někdo ochotný napíše. Kontaktovat redakci lze například přes mou osobu (e-mail:ladous@gmail.com).
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Luděk Měšťan

Reakce ze strany účastníků nulová a obávám se, že toto je zánik Splavisk z mé strany svolávání, je mi to líto.
Javor
Kato

Příspěvek od Kato »

Myslím, že házet flintu do žita je předčasné.
Na naší fóglovské akci o týden dříve na Balatonu to nebylo o nic slavnější.
Dle průzkumu se setkalo příliš mnoho modelářských akcí najednou.
Luděk Měšťan

Kato : Souhlasím a proto musí někdo z kola ven. Naprosto vázne komunikace o plánování jednotlivých akcí a byl jsem loni vyzván, abych Splaviska zrušil z důvodů konání v jeden den. Se skřípění zubů jsem ustoupil a schytal jsem to z obou stran.
Javor
Michal_H

Příspěvek od Michal_H »

Pár fotografii, ale byl jsem tam tak hodinku. Účast byla slabší, že by to bylo prvním májem? A nevzdávej to prosím, na Splaviska vždy rád příjdu, stejně jako ti co se tam sešli.
Michal
http://picasaweb.google.com/hejduk.mich ... ska152010#
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Michal_H píše:Účast byla slabší, že by to bylo prvním májem?
Pokud můžu přinést názor člověka, pro kterého jsou Splaviska trochu více z ruky pokaždé, tak 1. května s celým víkendem nepovažuju za nejšťastnější. Ve městě je to asi každému jedno, ale na venkově v ony dny vrcholí jedna z hlavních folklorních akcí v roce, čímž si vysvětluju slabší účast na modelářských akcích. Sám jsem díky tomu letos přišel o NSS v Hrádku nad Nisou, ovšem podle startovní listiny jsem byl jeden z mála, kdo tomuto modelářskému svátku odolal.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Velmi se omlouvám všem diskutujícím, ale při pokusu o oddělení obecnějšího pokračování diskuze jsem nedopatřením několik příspěvků smazal.

Jako administrátor DF působím velmi krátce, ale vynasnažím se vyvarovat podobných chyb. Kdo má zájem pokračovat v diskuzi kolem koordinace termínů, nechť zavítá na nové téma:
portal/viewtopic.php?id=2844
Luděk Měšťan

Kazisvěte, :P nevím jak moc se diskuze o Splaviscích rozjela, ale teď už se nedozvím asi nic. Má rada ač ji vezmeš nebo ne je, nesnaž se za každou cenu něco rozdělovat a vylepšovat.
Javor
Luděk Měšťan

Krátké video ze setkání na Splaviskách http://zd.wwwcity.cz/boat_RC.mpg
Javor
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Balaton, Popůvky, Splaviska“