Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Jednostka pościgowa Straży Granicznej typu IC16M

Vše o vojenských lodích.
Odpovědět
Jancio Wodnik

Re: Jednostka pościgowa Straży Granicznej typu IC16M

Příspěvek od Jancio Wodnik »

Zapraszam ponownie:
http://foto.onet.pl/fgp6o,89g30sr103ov,u.html
Z morskim pozdrowieniem Jancio Wodnik
Mare Domus Tua
ZBl

Příspěvek od ZBl »

SUPER!!!
Jancio, bardzo dziekuje za te wspaniale zdjecia! Doskonale uzupelnienie planow w Modelarzu.
To chyba jakas telepatia, bo akurat myslalem o tym, czy do Ciebie nie napisac s prosba o zrobienie paru zdjec - przy okazji. Jak widac, okazja sie pojawila.
Jeszcze raz dzieki!
Zdenek
Jancio Wodnik

Příspěvek od Jancio Wodnik »

Ahoj! Koledzy u mnie to raczej mały problem z robieniem zdjęć. Problem to jest to forum gdzie w profilu nie ma miejsca na tak "starych wilków morskich" ,chodzi o mój rocznik urodzenia 1947rok.
Już chyba gdzieś pisałem, że od 1968 roku bawię się w morze. Akademię Marynarki Wojennej ukończyłem w 1972 roku do cywila poszedłem 1990 roku, póżniej była Straż Graniczna ( Urlopy jako kapitan żaglowca "Zawisza Czarny", następnie Marynarka Handlowa u zagranicznych armatorów i na koniec Żeglowanie na "Zawiszy" po zakamarkach Oceanu . Aktualnie bawię się jako nauczyciel w Technikum Morskim w Kołobrzegu a mieszkam w Ustce. To mój po krótce morski życiorys. Z morskim pozdrowieniem - Jancio Wodnik
PS. Te stateczki w Pradze są wspaniałe.
Mare Domus Tua
ZBl

Příspěvek od ZBl »

Jancio, z wiekiem nie trzeba sie martwic. Jest tutaj pare ludzikow podobnie "wiekowitych". O ile mysl mloda, to i czlowiek mlody.
Jezeli chodzi o zdjecia, to dla nas z glebi ladu sa one bardzo uzyteczne i pomocne. Nie ma takich statkow u nas i probujemy budowac ich modele.
Zdenek
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vojenské“