Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Richelie - popis, výroba, fotogalerie z výroby
Re: Richelie - popis, výroba, fotogalerie z výroby
Víte jaký zde na tomto foru vázne problém, každý se tu chytá moc za slova, není k tomu důvod, už to zase směřuje nikam jinám a je to k ničemu, to co jsem tu psal je pravda, zda tomu někdo věří či ne, nebo si to někdo krásně překroutí, to už je každého věc, mě příjde že tady je snad důležité kdo co dřív postaví, proč jako? Každý staví jak umí a jak to časově zvládá,nikdo chodí do hospody, nikdo tráví svůj volný čas v dilně, co je na tom... To je tu soutěž o to, kdo tu postaví dřív model či co? Já toho postavil dost, ale nikdy jsem s nikým v tom nesoutěžil, dělám to pro sebe.
Pokud se člověk od začátku chlubí, jak mu to jde rychle, a poté začnou na povrch vyplouvat podrobnosti o tom, že to nebyla tak úplně pravda, tak je to přinejmenším zarážející.Merrimack píše:Víte jaký zde na tomto foru vázne problém, každý se tu chytá moc za slova, není k tomu důvod, už to zase směřuje nikam jinám a je to k ničemu, to co jsem tu psal je pravda, zda tomu někdo věří či ne, nebo si to někdo krásně překroutí, to už je každého věc, mě příjde že tady je snad důležité kdo co dřív postaví, proč jako? Každý staví jak umí a jak to časově zvládá,nikdo chodí do hospody, nikdo tráví svůj volný čas v dilně, co je na tom... To je tu soutěž o to, kdo tu postaví dřív model či co? Já toho postavil dost, ale nikdy jsem s nikým v tom nesoutěžil, dělám to pro sebe.
Úplně mě však zaráží, jak jeden výrobce trupů má tu drzost nakupovat trupy, či více hotové modely u jiného. Z hlediska reklamy to není ten nejšťastnější způsob pro pozdější odbyt svých výrobků, myslím. Jednou jste konkurenti, tak se podle toho chovejte ;-).
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Jo to je fakt, může to být zarážející, ovše to není tak zcela pravda, už jsem to tu psal u Pepi, sice jsem od nj koupil trup a další hotové detaily, ovšem jsem z toho použil pouze trup, vše ostatní je téměř nepoužitelné. Nechci tu psát proč či na jaký úrovni to bylo postaveno, nebudu tu nikoho pomlouvat, každý znáš nemá o modelařině ani ponětí, jsou mnohem větší borci na modelařinu.
Jen tím chci říci, že se klidně zde píšu že jsem to stavěl já, protože z původního modelu nebylo téměř nic použito. To že jsem měl trup od Pepi jsem tu ale psal už ze začátku, ovšem zbytek je téměř z 90% má práce.
Tedy neznam důvod, proč to nepovažovat za své dílo.
Jen tím chci říci, že se klidně zde píšu že jsem to stavěl já, protože z původního modelu nebylo téměř nic použito. To že jsem měl trup od Pepi jsem tu ale psal už ze začátku, ovšem zbytek je téměř z 90% má práce.
Tedy neznam důvod, proč to nepovažovat za své dílo.
ladous píše:Pokud se člověk od začátku chlubí, jak mu to jde rychle, a poté začnou na povrch vyplouvat podrobnosti o tom, že to nebyla tak úplně pravda, tak je to přinejmenším zarážející.Merrimack píše:Víte jaký zde na tomto foru vázne problém, každý se tu chytá moc za slova, není k tomu důvod, už to zase směřuje nikam jinám a je to k ničemu, to co jsem tu psal je pravda, zda tomu někdo věří či ne, nebo si to někdo krásně překroutí, to už je každého věc, mě příjde že tady je snad důležité kdo co dřív postaví, proč jako? Každý staví jak umí a jak to časově zvládá,nikdo chodí do hospody, nikdo tráví svůj volný čas v dilně, co je na tom... To je tu soutěž o to, kdo tu postaví dřív model či co? Já toho postavil dost, ale nikdy jsem s nikým v tom nesoutěžil, dělám to pro sebe.
Úplně mě však zaráží, jak jeden výrobce trupů má tu drzost nakupovat trupy, či více hotové modely u jiného. Z hlediska reklamy to není ten nejšťastnější způsob pro pozdější odbyt svých výrobků, myslím. Jednou jste konkurenti, tak se podle toho chovejte ;-).
Tedy Richelie je od 19.2 na světě, více na stránkách merrimack klubu.
Koukal jsem na fotky, hezké. Na to že to není zamýšleno jako maketa ale účelový funkční model loď vypadá velice dobře. Pokud by se mi někdy podařilo něco postavit ve stejné kvalitě, byl bych víc než spokojen. Jediné co při zběžném pohledu nesedí jsou hlavně těžkých děl, ale to je zřejmá daň za funkčnost. Dřevěná paluba bez vyznačených prken taky není úplně ono, ale to jsou jen detaily.
hi, no přesně tak, jelikož děla jsou fukční a v maketovém průměru 4 mm (model 8mm) by hrozilo roztrhnutí, proto je to zvětšené a upravené, ale už se to zlepšilo, a do vnitřní části laufu, bude vložen mosezný špunt, který bude jako maketa, tedy s průměrem 4 mm. Tedy je to takový kompromis
Ohledně paluby je to zkreslené a není to vidět, ovšem prkna tam jsou, ovšem jen nařezané na povrchu, ale to se časem, po používání modelu zvírazní, jelikož pyrotechnika dokáže vytvořit takovou patynu, kterou se nikomu znás nikdy nepovede vytvořit.
Ohledně paluby je to zkreslené a není to vidět, ovšem prkna tam jsou, ovšem jen nařezané na povrchu, ale to se časem, po používání modelu zvírazní, jelikož pyrotechnika dokáže vytvořit takovou patynu, kterou se nikomu znás nikdy nepovede vytvořit.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek