V Modeláři 6/1987 vyšel plánek na malou plachetnici z "Receptáře". Chci se zeptat, zda ten plán i s návodem někdo tady na fóru nemá.
Já jsem o svůj přišel, proto sháním jiný.
Dík.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Model plachetnice pro začátečníky
- Ivo Michal
Re: Model plachetnice pro začátečníky
Modeláře jsem našel i s plánem - opravdu toužíš po neřízeném modelu? Při vší úctě k autorovi Jirkovi Kalinovi doba poněkud pokročila :-). Dnes bych rozhodně volil plachetku s RC ovládáním a v téhle velikosti (Footy) je plánů spousta. Já jezdím s Opalkem viz www.modelmaniak.pl a na tuhle velikost ja to dobrá volba. Počítej s tím, že malá plachetka je náročná na stavbu, zejména oplachtění. Nicméně plán mohu naskenovat, když už jsem se stím hledal :-)
Re: Model plachetnice pro začátečníky
Asi pozdě, ale ten plánek je na MoNaKo Old v sekci lodě- PlánkyII jako Plachetnice R.
Stavěl jsem jí s ovládáním jedním 10g servem na kormidlo a na to že je to kus kartonu, tak to jezdí hezky

Stavěl jsem jí s ovládáním jedním 10g servem na kormidlo a na to že je to kus kartonu, tak to jezdí hezky

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek