Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Plány na model RMS Titanic

Hodocení stavebnic a plánů.
Hodnocení musí obsahovat pouze vlastní zkušenost.
Uvádějte klady, zápory, problémy a poměr "cena/výkon"
Odpovědět
nemetheus

Re: Plány na model RMS Titanic

Příspěvek od nemetheus »

Zdravím lidičky jsem tu nějak novej ale už mám takovej problém:-) Člověk si řekne že sehnat plány pro stavbu RMS Titanic by mohlo bejt lehký a ono nic... S modelařinou zkušenosti mám a tak nějak se k tomu chci po dlouhý době vrátit nějakým pořádným projektem.... Láká mě RMS Olympic což je jak všichni ví sestřička Titaniku ale na ní plány to ani nedoufám navíc ty trupy jsou téměř totožný a tak sháním průřezy trupem a základní rozměrový údaje detaily na nástavbách a zbytek už bych si dělal podle fotek a jiných materiálů jen prostě sháním plány trupu... Jsem ochotný za ně i dát nějaký ten peníz ale např 200 euro za HAhnovy plány ani náhodou:-) jo jde mě o měřítko 1:100 :-D (taková malá loďička do vitríny) ale to je fuk to bych si už zvětšil když by to bylo ve slušný kvalitě ale nejlepší v CADU... díkes za nějakou kladnou odpověď...
Karlík

Příspěvek od Karlík »

Jestli se nemýlím , tak plán Titantku je k mání v jednom z našich modelářských časopisů.(tuším , že RC modely).
No a votom to je! Zdraví Karlík.

Karlík 5. dubna 2013 zemřel. Čest jeho památce.
nemetheus

Příspěvek od nemetheus »

tak jsem se díval a ani v jednom ze starších číslech jejichž obsah je na webu nic o titaniku není... netušíš který to bylo číslo? nebo pokud by je někdo měl na prodej... dík
Naposledy upravil(a) nemetheus dne sob kvě 16, 2009 15:17, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Stavebnice a plánky“