Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Nemá zde někdo Modelář 2/1994?
Re: Nemá zde někdo Modelář 2/1994?
Mám prosbičku zda tu někdo má časopis "Modelář" č.2 rok 1994 a jestli by byl ochoten oskenovat 1 stranu z toho.
je to strana 15 a pokud by to bylo možné, tak bych prosil sken v rozlišení min. 600dpi, aby to po zvětšení mělo nějakou kvalitu
předem díky
předem díky
jo, je to tento plánek

mám ho v elektronické podobě časopisu modelář, ale je to v 200dpi, já ho chci zvětšit víc než je originál, tak bych radši větší rozlišení min. 600dpi, aby to při zvětšení mělo dobrou kvalitu

mám ho v elektronické podobě časopisu modelář, ale je to v 200dpi, já ho chci zvětšit víc než je originál, tak bych radši větší rozlišení min. 600dpi, aby to při zvětšení mělo dobrou kvalitu
- Ivo Michal
To ani není potřeba kreslit zvětšené - vždyť je to jednodiché, hranaté. Njjednodušší je to odměřit a rovnou stavět. Nebo si svůj plánek přenes do nějakého CADu, obkresli základní křivky a zvětši měřítkem. Moje zkušenost se zvětšenými staršími plánky (větroňů) je, že po přenesení do compu to je stejně potřeba dorovnat, ona "tužka" ledascos schovala...
Tak jsem dnes nezapomněl, když mi pošleš mail, tak ti to přepošlu ;-)
No a potvrdil jsem si, že by klidně stačilo 300 dpi nebo balící papír, tužka a pravítko :-)
No a potvrdil jsem si, že by klidně stačilo 300 dpi nebo balící papír, tužka a pravítko :-)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek