Rád bych koupil výkresy na WLA-305 + 3D nákresy.
Chtěl jsem to - jako obvykle - koupit na RC Revue, ale jednak asi tyto čísla nemají a hlavně - tam je to členěno podle čísel a ročníků, zatímco zdejší odkazy od vydavatele jsou uvedeny postupně.
Hledám tedy čísla 67 a 68, případně 66 (alespoň kvalitní sken) - kdy by měly být 3D nákresy.
Z popisu není celkem úplně zřetelné co a v jaké kvalitě v kterém čísle je (uvažoval jsem např. nad Streguščij), ale zatím jsem byl spokojený.
Klidně nabídněte i jiná čísla ;-)
Díky.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Modelarstwo Okretowe
Re: Modelarstwo Okretowe
Proč si ty čísla neobjednáš přímo v Polsku, mají je v e shopu.
Koupil jsem tato čísla přímo z Polska a bez problémů. Je to lepší, navíc přímo v časopisech jsou další detaily.
Joe
Joe
Asi i zvyk.... Vždycky jsem je kupoval v RCR - byly dřív a myslím, že kupodivu i levněji - ale to neřeším ;-)
Nicméně - převádím účty, refinancuju a tak k původnímu se nedostanu a v PayPalu to nemám ještě pořešeno.
Platil jsem předplatné a přihodit časopisy k aktuálnímu číslu je nejjednodušší.
Třeba si někdo rozmyslel stavbu, má časopisy doma a neví co s nimi ;-)
Mám rád podobné lodě, něco je i na netu, ale ne tak učesané - zahlídl jsem třeba Princess Loane (snad to komolím jen málo), ale moc dalších podkladů k tomu nebylo a výkresy byly nepřehledné...
Ideálně sehnat výkresy na podobný typ i s trupem, ale to jsem nenašel...
Nicméně - převádím účty, refinancuju a tak k původnímu se nedostanu a v PayPalu to nemám ještě pořešeno.
Platil jsem předplatné a přihodit časopisy k aktuálnímu číslu je nejjednodušší.
Třeba si někdo rozmyslel stavbu, má časopisy doma a neví co s nimi ;-)
Mám rád podobné lodě, něco je i na netu, ale ne tak učesané - zahlídl jsem třeba Princess Loane (snad to komolím jen málo), ale moc dalších podkladů k tomu nebylo a výkresy byly nepřehledné...
Ideálně sehnat výkresy na podobný typ i s trupem, ale to jsem nenašel...
Naposledy upravil(a) Steve7 dne pon led 28, 2019 20:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 55 Odpovědi
- 550717 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od SH
-
- 15 Odpovědi