Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Plexi trubka
Plexi trubka
Koupím plexi trubku pr. +-55mm, tl.2mm. Potřebuji 50cm a proto se obracím na vás, zda nemá někdo pouze kousek ze standartnich 2metrů. Především ponorkáři, protože je to na U-boot. Předem děkuji za nabítku.
Re: Plexi trubka
Značky Kladno, s.r.o.
Sídlo: Čs. armády A9/3220 B, 272 01, Kladno
Kancelář: Gen. Klapálka 1381, 272 01, Kladno
Telefon, fax, záznamník: 312 247 088, 312 240 333
1bm stojí cca 500-900Kč, tak si tam zavolej zda ti dodají i kratší,též nabízejí vytočení čel na trubku.
Sídlo: Čs. armády A9/3220 B, 272 01, Kladno
Kancelář: Gen. Klapálka 1381, 272 01, Kladno
Telefon, fax, záznamník: 312 247 088, 312 240 333
1bm stojí cca 500-900Kč, tak si tam zavolej zda ti dodají i kratší,též nabízejí vytočení čel na trubku.
Plexitrubky se většinou prodávají jen celé, je možné si z nich nechat vyrobit (=uříznout) podle požadavku výrobek, ale to je pak zase cena trochu jiná než jen jako podíl ceny podle délky. Podívám se v úterý, šance je dost velká, že půlmetr bude. A až budeš potřebovat tenké 8/6 nebo 6/4 na průchodky tak se asi taky najdou. Na jakou je to konkrétně ponorku? Předpokládám, že je to konverze z kitu. A vyplň si v profilu alespoň místo nebo oblast.
Jedná se o U-boot od Revellu 1/72. Moje první a proto se obracím na vás. Zatím plánuju za pochodu. Pokud by se půlmetr mašel, byl bych rád. Obešel jsem všechna místa, kde by ji mohli mít, ale bez výsledku. pokud by byly i průchodky, tak skvěle. Rozměr nevim, ale nechám si poradit.
Trubka je, další indormace posílám mailem.
Zdravím, nedávno se objevila nová stavebnice 1:72 or Revellu, Skipjack. Stejný dotaz, vejde se dovnitř 100mm vnější průměr, a na délku 500mm. Na prodej jsou jen 2m, s tloušťkou stěny 5mm to je přes 2000,-Kč. Neví někdo, jestli se nedá někde koupit těch půl metru, a nebo jsou tu další tři, se kterými bysme se mohli podělit?
Díky.
Díky.
Mám trubku plexi 100mm ,stěna 3mm 4ks 50cm nebo 2ks 100cm.50cm-150kč+poštovnéTel.723252189
No, vážený pane Nicotta, nechci Vám sahat do svědomí, ale:
- něco jste tu nabídl, jelikož jsem měl o to zájem, po dohodě jsem poslal ihned peníze na Váš účet, předem, před už měsícem,
- po týdnu se Vám údajně zásilka vrátila (není mi jasné proč, zásilky mi běžně chodí absolutně bez problémů několik let a ve firmě je v doručovacích hodinách recepce a zásilku vždy převezmou),
- odeslal jste to údajně znovu, po dalších třech týdnech nic nedorazilo, na mé SMS žádná odpověd, tel. nezvedáte.
Toť fakta...
- něco jste tu nabídl, jelikož jsem měl o to zájem, po dohodě jsem poslal ihned peníze na Váš účet, předem, před už měsícem,
- po týdnu se Vám údajně zásilka vrátila (není mi jasné proč, zásilky mi běžně chodí absolutně bez problémů několik let a ve firmě je v doručovacích hodinách recepce a zásilku vždy převezmou),
- odeslal jste to údajně znovu, po dalších třech týdnech nic nedorazilo, na mé SMS žádná odpověd, tel. nezvedáte.
Toť fakta...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 2170 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od machacek
-