Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Obtisky

Je možné podávat jen soukromé inzeráty, jejichž obsah se týká modelářství.
Odpovědět
Pepa Darvaš

Obtisky

Příspěvek od Pepa Darvaš »

Hledám firmu, či člověka, který je schopen vyrobit obtisky na nákladní lodi v měřítku 1:100.Jedná se o vodoznaky ponoru.Mám to nakreslený v corelu.Je možná výměna z produkce mojí firmy.Adresa na hlavní straně.Ahoy Pepa Darvaš
Ivvo

Re: Obtisky

Příspěvek od Ivvo »

Pepo proč si např. u Pecky nekoupíš papír na obtisky a nenatiskneš si to na nějaké laserovce jak potřebuješ... Jestli potřebuješ, tak nějaký papír tu ještě mám...
Obrázek
NeJaToD team
Pepa Darvaš

Jo Michale to by bylo super.jen jsem nevěděl, že to jde.Pokud bys mi nějaký poslal, zaplatím .Máš moji adresu?
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

:cool: jsi mě špatně pochopil... koupil jsem si jeden pruhledný a jeden bílý papír a postupně na ně tisknu... nemám jich více.

mají je určitě u každého Pecky nebo třeba zde http://www.pragomodel.cz/prmodel.htm

pokud chceš bílý tisk, musíš koupit bílý papír a tisknout okolí. jen musíš trefit barvu podkladu aby to nebylo vidět. pokud to tiskneš na laserovce tak nemusíš mít strach z přenášení.
Obrázek
NeJaToD team
Pepa Darvaš

jo dík za radu
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

kdyby něco pošli SZ nebo mail ;)
Obrázek
NeJaToD team
Pepa Darvaš

No problém je v tom, že ten Pragomodel má starý číslo na telefon a k Peckovi se dostanu až na jarní Lužiny.
romank52

Příspěvek od romank52 »

Hod si do Googla "obtiskovy papir pro laserove tiskarny" a vysype se kopa dalsich firiem co to predava - aj pre laserovky aj pre atramentky......
Joe

Příspěvek od Joe »

Asi před třemi týdny jsem kupoval tyto papíry v Pragomodelu. Přišli brzy a v pořádku. Jen je veliký problém trefit barvu na laserovce. Věděl jsem přesné číslo RGB barvy, kterou jsem použil na modelu. Ale tím, že jsem ji ředil ředidlem asi dostala jiný odstím. Navíc tiskárna pokaždé tiskne jinak. Zkusil jsem v práci tisknout i na druhé barevné laserovce a to bylo opět jiné. Takže to chce nejdříve hodně a hodně zkoušet na normální papír.
Pepa Darvaš

Tak jsem objednal, díky za rady.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Bazárek-poptávka“