Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Obtisky
- Pepa Darvaš
Obtisky
Hledám firmu, či člověka, který je schopen vyrobit obtisky na nákladní lodi v měřítku 1:100.Jedná se o vodoznaky ponoru.Mám to nakreslený v corelu.Je možná výměna z produkce mojí firmy.Adresa na hlavní straně.Ahoy Pepa Darvaš
Re: Obtisky
Pepo proč si např. u Pecky nekoupíš papír na obtisky a nenatiskneš si to na nějaké laserovce jak potřebuješ... Jestli potřebuješ, tak nějaký papír tu ještě mám...

NeJaToD team
- Pepa Darvaš
Jo Michale to by bylo super.jen jsem nevěděl, že to jde.Pokud bys mi nějaký poslal, zaplatím .Máš moji adresu?
mají je určitě u každého Pecky nebo třeba zde http://www.pragomodel.cz/prmodel.htm
pokud chceš bílý tisk, musíš koupit bílý papír a tisknout okolí. jen musíš trefit barvu podkladu aby to nebylo vidět. pokud to tiskneš na laserovce tak nemusíš mít strach z přenášení.

NeJaToD team
- Pepa Darvaš
No problém je v tom, že ten Pragomodel má starý číslo na telefon a k Peckovi se dostanu až na jarní Lužiny.
Hod si do Googla "obtiskovy papir pro laserove tiskarny" a vysype se kopa dalsich firiem co to predava - aj pre laserovky aj pre atramentky......
Asi před třemi týdny jsem kupoval tyto papíry v Pragomodelu. Přišli brzy a v pořádku. Jen je veliký problém trefit barvu na laserovce. Věděl jsem přesné číslo RGB barvy, kterou jsem použil na modelu. Ale tím, že jsem ji ředil ředidlem asi dostala jiný odstím. Navíc tiskárna pokaždé tiskne jinak. Zkusil jsem v práci tisknout i na druhé barevné laserovce a to bylo opět jiné. Takže to chce nejdříve hodně a hodně zkoušet na normální papír.
- Pepa Darvaš
Tak jsem objednal, díky za rady.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13 Odpovědi
- 27716 Zobrazení
-