Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Pilot 24 od IGRA
Re: Pilot 24 od IGRA
Zhanam plan na tuto lod. Vie mi s tym niekto pomoct? Artura uz mam. Vopred dakujem
O plánku sice nevím, ale tady je alespoň hezké povídání :-)
https://www.mo-na-ko.cz/lode-Pilot24.htm
https://www.mo-na-ko.cz/lode-Pilot24.htm
Na stránkách,na které tě odkazuje Eda, je vidět,co stavebnice skutečně obsahuje.Jiné plány k tomu nehledej.Pokud to stačí,můžu je poskytnout.
Prispevok som cital. Ide o to, ci sa niekde neda zohnat oskenovane profily rebier a nadstavieb zo stavebnice Igra 1:1. Artura mam a Pilot 24 som volakedysi ako dieta mal. Teraz by som si ho rad postavil k Arturovi.
Jednu stavebnici Pilota 24 v originální krabici mám na prodej
Pokud mám správné informace, tak v Pilotovi (stavebnici) žádný plánek se žebry nebyl. Podobné to bylo u stavebice Scheveningen. Polkud nemáš ofocené přířezy s potiskem, máš smůlu.
Zdenek
Zdenek
Informace máš správné.... no obou plánech je pouze čelní a zadní pohled.Zdenek Bílek píše:Pokud mám správné informace, tak v Pilotovi (stavebnici) žádný plánek se žebry nebyl. Podobné to bylo u stavebice Scheveningen. Polkud nemáš ofocené přířezy s potiskem, máš smůlu.
Zdenek
Vsetkym Vam dakujem.
Stavebnicu uz mam vdaka Lump-ovi. Zaroven sa ospravedlnujem, ze som to nenapisal skor, zabudol som na to.
Alexander
Stavebnicu uz mam vdaka Lump-ovi. Zaroven sa ospravedlnujem, ze som to nenapisal skor, zabudol som na to.
Alexander
Naposledy upravil(a) Alexander dne pon led 11, 2010 07:35, celkem upraveno 1 x.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 3732 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od vegetak
-
- 4 Odpovědi