Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Ubytování v Ornetě během mistrovství světa NS 2017
Re: Ubytování v Ornetě během mistrovství světa NS 2017
Od 3. do 11. července 2017 se v polském městě Orneta koná mistrovství světa lodních maket NS, kam jedu jako účastník. Jelikož jsem stále "single" a jiný z reprezentantů zájem neměl, na hotelovém pokoji zůstává druhá neobsazená postel a v autě jedno volné místo. Pokud by měl někdo zájem se připojit, nechť se ozve a připraví si cca 4 tisíce Kč na pobyt (se snídaní v ceně).
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Zatím pořadatelé evidují 199 soutěžících s 308 modely z 13 států. Opravdu je nechcete nikdo vidět v akci?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- Karolinus I
Já joooooooooooo!ladous píše:Zatím pořadatelé evidují 199 soutěžících s 308 modely z 13 států. Opravdu je nechcete nikdo vidět v akci?
A je To . . . .!
Jsem myslel někoho z těch, komu tam chybí postel
.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek