Došlo k oddělení funkčních (plovoucích) modelů lodí od statických (stolních) modelů lodí. Jelikož se s takovým tříděním musí nejprve nějak začít, tak jsem do sekce Lodě - statické modely, přesunul vše, co se týká historických modelů plachetnic, s tím, že postupně budu témata, která se týkají plovoucích modelů historických plachetnic přesouvat na správné místo.
Další změnou je zřízení kategorie Výrobci modelářského zboží v sekci Ostatní, kde nyní dostávají možnost přímí výrobci modelářského zboží, aby se bezplatně zviditelnili. Překupníkům a pouhým prodejcům je vstup zakázán.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Nové sekce a kategorie
Re: Nové sekce a kategorie
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Na popud čtenářů došlo k přesunu kategorie Plachetnice třídy Footy (Opalek) do sekce Lodě - funkční modely a skutečné lodě.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Zároveň si dovoluji ctěné návštěvníky poprosit, aby mi zaslali upozornění, pokud při procházení DF někde narazí na další téma o plachetnici Footy (Opalek).ladous píše:Na popud čtenářů došlo k přesunu kategorie Plachetnice třídy Footy (Opalek) do sekce Lodě - funkční modely a skutečné lodě.
Děkuji.
Jelikož se stále množí dotazy na různé zavážecí čluny, byla založena nová rubrika:
Zavážecí čluny pro rybáře
Stávající témata jsem tam snad přesunul. Pokud jsem nějaké přehlédl, dejte mi kdokoli echo přes SZ.
Zavážecí čluny pro rybáře
Stávající témata jsem tam snad přesunul. Pokud jsem nějaké přehlédl, dejte mi kdokoli echo přes SZ.
Ahoj, Ladousi,
mohol by si prosím, podobne ako pre plachetnice Footy zriadiť rubriku pre Plachetnice triedy RG-65 ?
Chcel by som tam dať nejaké info o akciach, modeloch, ...
Dik.
mohol by si prosím, podobne ako pre plachetnice Footy zriadiť rubriku pre Plachetnice triedy RG-65 ?
Chcel by som tam dať nejaké info o akciach, modeloch, ...
Dik.
PeterP
Na četné podněty jsem založil sekci Barvy, lepidla a tmely, kde nyní můžete řešit vše kolem barvení, lakování, lepení a tmelení. Jen laminování tam, prosím, netahejte. Na to máme již řadu let jinou sekci.
Došlo ke sloučení a případnému přejmenování několika méně frekventovaných kategorií a sekcí. Snad si na změnu zvyknete.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek