Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Armeria
- petr hájek
Re: Armeria
a to jde o trávničku , nebo o tu nákladní lodičku na sypké suroviny?
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
... remorkér... viz jeho foto.petr hájek píše:a to jde o trávničku , nebo o tu nákladní lodičku na sypké suroviny?
- petr hájek
me še foto nikde nezobrazujeSH píše:... remorkér... viz jeho foto.petr hájek píše:a to jde o trávničku , nebo o tu nákladní lodičku na sypké suroviny?
proto se ptám
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Nejde o remorkér, ale o francouzký lodivodský člun. Podle Le Modele Reduit Bateau nr. 95 (98?) jej překreslil v Polsku 1961 Jerzy Siwiec. Plánek lze najít taky tady http://librairie-hussard.com/catalog/mo ... 50289.html Je tady taky fotka skutečné lodi. Jinak model soutěžil na MS NS myslím v Bakově , nejsem si jistý zda byl v Borovanech, viděl jsem jej na poslední soutěži v Hulíně 2000 - někdo ze severních Čech. Jinak tyto modely této lodě jsem zahlédl v reportážích z výstav Modelů v Olomouci. Sám mám tento model stavěný v roce 1972, bohužel v současnosti už 2 roky chybí dokončit nějaké drobné detaily a povrchovku, aby šla znovu na vodu. Tuto loď má také Roman L. z Mariánského Údolí, jezdí s ní Moravský pohár F4a, ale je celkem bez detailů. Pokud se mi ozveš na email, pošlu ti pár fotek těchto modelů.
Kdybyste jezdili na seriál, tak byste jí viděli v F2A v akci
Samotná moje stavba je pravděpodobně někdy z konce 80. let. Mě byla věnována na renovaci někdy kolem roku 2006. V současnosti je moje Armerie zralá opět na renovaci, protože všechno celkem pracuje, takže začala ve velkym praskat barva... A jsem z Duchcova 
Jinak sypte na mě všechno, co máte
Jinak sypte na mě všechno, co máte
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 6787 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od rotruck