Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Armeria

Vše co se týká skutečných lodí všeho druhu.
Odpovědět
BigBang

Armeria

Příspěvek od BigBang »

Zdravim, už nějakej ten pátek jezdím s Armerií, několikrát jsem hledal jakoukoliv fotku či podklad a nic. Tak mě napadlo napsat i tady, co kdyby se někdo náhodou našel :D
petr hájek

Re: Armeria

Příspěvek od petr hájek »

a to jde o trávničku , nebo o tu nákladní lodičku na sypké suroviny?
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
SH

Příspěvek od SH »

petr hájek píše:a to jde o trávničku , nebo o tu nákladní lodičku na sypké suroviny?
... remorkér... viz jeho foto.
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

SH píše:
petr hájek píše:a to jde o trávničku , nebo o tu nákladní lodičku na sypké suroviny?
... remorkér... viz jeho foto.
me še foto nikde nezobrazuje
proto se ptám ;)
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
MIF

Příspěvek od MIF »

Nejde o remorkér, ale o francouzký lodivodský člun. Podle Le Modele Reduit Bateau nr. 95 (98?) jej překreslil v Polsku 1961 Jerzy Siwiec. Plánek lze najít taky tady http://librairie-hussard.com/catalog/mo ... 50289.html Je tady taky fotka skutečné lodi. Jinak model soutěžil na MS NS myslím v Bakově , nejsem si jistý zda byl v Borovanech, viděl jsem jej na poslední soutěži v Hulíně 2000 - někdo ze severních Čech. Jinak tyto modely této lodě jsem zahlédl v reportážích z výstav Modelů v Olomouci. Sám mám tento model stavěný v roce 1972, bohužel v současnosti už 2 roky chybí dokončit nějaké drobné detaily a povrchovku, aby šla znovu na vodu. Tuto loď má také Roman L. z Mariánského Údolí, jezdí s ní Moravský pohár F4a, ale je celkem bez detailů. Pokud se mi ozveš na email, pošlu ti pár fotek těchto modelů.
BigBang

Příspěvek od BigBang »

Kdybyste jezdili na seriál, tak byste jí viděli v F2A v akci :D Samotná moje stavba je pravděpodobně někdy z konce 80. let. Mě byla věnována na renovaci někdy kolem roku 2006. V současnosti je moje Armerie zralá opět na renovaci, protože všechno celkem pracuje, takže začala ve velkym praskat barva... A jsem z Duchcova ;)

Jinak sypte na mě všechno, co máte :)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Skutečné lodě“