Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Svitavice 05.-07.10.07 (Zamykani vody NSS)
- Borek Dvorak
Re: Svitavice 05.-07.10.07 (Zamykani vody NSS)
Zdravim vsechny soucasne i budouci plachetnickare.
S kym se na Kretinske prehrade uvidim? Kdo prijede - Dedek? Karlik? Ladous? Ostatni?
Borek Dvorak
S kym se na Kretinske prehrade uvidim? Kdo prijede - Dedek? Karlik? Ladous? Ostatni?
Borek Dvorak
- Borek Dvorak
Par km na zapad od Letovic (z Brna smer Svitavy), poradatelem je Michal Medvedev z Brna, tel. 603 274 283.
Web: www.svitavice.cz
Web: www.svitavice.cz
Já bohužel nedorazím.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Já určitě přijedu!
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
Tak se mi zdáponěkud mrtvo ohledně setkání, a že i když je zde pravděpodobně mnoho majitelů plachetnic, kteří se občas objeví v DF i na různých setkáních, a vadí jim organizovanost ve Svazu modelářů, tak se nějak na neformální nesoutěžní setkání moc nehrnou. Já osobně si myslím, že přímý kontakt s těmi co už něco odjezdili je lepší,než nějaké dopisování (mnohdy dohadování) na DF.Dědek píše:Informační leták na Letovice je na:SH píše:Kde to je?
http://rcminisail.wz.cz/zamykani.doc
Nedá mi to, ale musím si trochu rýpnout!
A nebo vadí, jako mnoha registrovaným modelářům, že je to na Moravě?
Abych se přiznal, tak já osobně to mám trochu z ruky. Nehledě na to, že jsem s takovou akcí letos nepočítal, takže největším problémem jsou finance, nic ve zlém ;-(.Dědek píše: A nebo vadí, jako mnoha registrovaným modelářům, že je to na Moravě?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Jasně že mi vadí že je to na MORAVĚ.....nejím ani moravský uzený ani nepiju moravský víno a už vůbec nemám na moravě kamarády--------Roman
PS:po pravdě řečeno, plachetnice mě velice zajímají, a stálo by mi to za to přijet (bych nabral třeba Ladouše)
ale nějak jsem zabumloval ten termín,nebo jsem si všiml pozdě......
Přijeli jsme do Duchcova na kukačku, není asi problém ani Morava,(TT bylo v Protivanově a co nás tam bylo) jen by to chtělo delší propagaci.A asi není problém ani v organizovanosti ano či ne-pokud jde zajet soutěž bez registrace je to OK, pokud ne, mám prostě smůlu, budu se jen koukat.....
Něco podobného NSS jsem začal tvořit.......zjištění je takové že stavba elektry je procházka růžovým sadem.....tohle je opravdu"větroň".....a pokud má předloha rovný kýl(1800), nevím nevím jak mi to pojede.
PS:po pravdě řečeno, plachetnice mě velice zajímají, a stálo by mi to za to přijet (bych nabral třeba Ladouše)
Přijeli jsme do Duchcova na kukačku, není asi problém ani Morava,(TT bylo v Protivanově a co nás tam bylo) jen by to chtělo delší propagaci.A asi není problém ani v organizovanosti ano či ne-pokud jde zajet soutěž bez registrace je to OK, pokud ne, mám prostě smůlu, budu se jen koukat.....
Něco podobného NSS jsem začal tvořit.......zjištění je takové že stavba elektry je procházka růžovým sadem.....tohle je opravdu"větroň".....a pokud má předloha rovný kýl(1800), nevím nevím jak mi to pojede.
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Na termín je ještě čas, je to v říjnu.RomanT píše:Jasně že mi vadí že je to na MORAVĚ.....nejím ani moravský uzený ani nepiju moravský víno a už vůbec nemám na moravě kamarády--------Roman
jj souhlas, taky mam problem s tim, ze jsem to nevedel driv.proto nic neslibuju, spis ne,ale rad bych se zajel kouknout alespon na denRomanT píše:Jasně že mi vadí že je to na MORAVĚ.....nejím ani moravský uzený ani nepiju moravský víno a už vůbec nemám na moravě kamarády--------Roman
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
To bude soutěž s kanály vyhrazenými pro soutěžící, nebo jen přátelské poježdění? Nemám to daleko, přijel bych s Lédou.
Víťa
Na termínnení nikdy čas-mám rozplánované víkendy cca do jarních prázdnin.....
Konkrétní informace má p. Michail Medvěděv tel. 603274283.
panove ruku na srdce. o vikendu v protivanove jsme psali vice nez pul roku dopredu a mluvili skoro rok predem. o nejakem zamykani vody ve svitavici jsem se dozvedel az tady od borka dvoraka pred par dny. rekl bych, ze jste dost tezce podcenili propagaci, ne kazdy jezdi na souteze NSS aby o tom vedel. me by to hodne zajimalo, ale dozvedet se o akci na cely vikend mesic dopredu je proste sakra malo. staci prece poslat malou pozvanku kebovi a pozadat ho at z ni udela baner nebo tady zalozit nejake forum a nesvalovat to na nezajem (((
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
1) Souhlasím s tím, že akci je třeba propagovat a to až do zblbnutí. Vyplatí se poslat pozvánky do tištěných časopisů. Nedělejte si iluze, že většina modelářů brouzdá po inetu :-) Vyplatí se udělat banner a vyměnit s nějakou redakcí modelářského časopisu popřípadě s jinými weby. To vše zajistí účast jak modelářů tak i diváků, pokud je tedy o ně zájem :-)nex píše:panove ruku na srdce. o vikendu v protivanove jsme psali vice nez pul roku dopredu a mluvili skoro rok predem. o nejakem zamykani vody ve svitavici jsem se dozvedel az tady od borka dvoraka pred par dny. rekl bych, ze jste dost tezce podcenili propagaci, ne kazdy jezdi na souteze NSS aby o tom vedel. me by to hodne zajimalo, ale dozvedet se o akci na cely vikend mesic dopredu je proste sakra malo. staci prece poslat malou pozvanku kebovi a pozadat ho at z ni udela baner nebo tady zalozit nejake forum a nesvalovat to na nezajem (((
2) Tato akce je už hodně dlouho v klubové kalendáři Klubu NAMOLO! :-)
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
http://www.tugtowing.cz
Na ukončení sezóny pořádám poježdění NSS plachetnic na přehradě Křetinka. Je to myšleno formou pohodového poježdění, příjemného posezení a přátelského pokecání.
Závody se pojedou stylem ,,Regaty,, vhezkém prostředí a rekreačním zařízení za dobrý peniz. 603274283
PS: zdravím Dědka a jeho paní
Závody se pojedou stylem ,,Regaty,, vhezkém prostředí a rekreačním zařízení za dobrý peniz. 603274283
PS: zdravím Dědka a jeho paní
Je zřejmé,že pořadatelé této akce poněkud podcenili propagaci.Oznámení o Křetince proběhlo pouze v Kalendáři soutěží.Navíc termín byl posunut o 2 týdny.Přes tento zádrhel si myslím,že by bylo dobré přehodnotit svůj termínový rozvrh a přijet.Jsem přesvědčen,že toto setkání bude mezníkem pro srazy
příznivců PLACHET.A to nejen NSS.
Nevím jak začít, abych nena..al veliký počet příznivců MO-NA KA, ale já osobně jsem dával do kalendáře odkaz na zamykání sezony, a v kalendáři na svazu modelářů a mých stránkách je toto setkání od (myslím) února, aže termín byl posunut je asi vinou jiných problémů, a kdyby byl termín posunut dříve , tak bych pochopil, že to může vadit, ale takový problém s posunutím o 14 dní pozdeji nevidím.Karlík píše:Je zřejmé,že pořadatelé této akce poněkud podcenili propagaci.Oznámení o Křetince proběhlo pouze v Kalendáři soutěží.Navíc termín byl posunut o 2 týdny.Přes tento zádrhel si myslím,že by bylo dobré přehodnotit svůj termínový rozvrh a přijet.Jsem přesvědčen,že toto setkání bude mezníkem pro srazy
Ovšem je věcí každého, jaké akce se zůčastní, ale myslím že akce v Písku a mnoho podobných, nebyly od jara v plánu , a přesto se uskutečnily a nikdo neremcal.
Tímto považuji moji aktivitu na toto téma za ukončenou.
Kdo chce, ať přijede , a basta!
O akci v Písku jsem neměl zdání ani měsíc před jejím konáním, ale na druhou stranu to byla zcela neoficiální akce na jedno odpoledne, takže jaképak dlouhé plánování. Ale příští rok už bude naplánována dříve, což se pozitivně projeví i na účasti.Dědek píše:... ale myslím že akce v Písku ...
Jinak, je-li pravdou, že info o tomto víkendu s NSS bylo známo už dávno, tak mi to zkrátka nějak uniklo, začež se omlouvám. Možná jsem už při prohlížení oficiálního kalendáře kdesi v RC revue udělal selekci akcí na ty, které mám v relativním sousedství... Už nevím. Zkrátka teď už ty 2000,- na cestu aj. neseženu ;-(.
Jsem na tom podobně-asi jsem to přehlíd,prostě jsem si to neuložil do paněti, mrzí mě to.nemluvilo se o tom,tak jsem to -ke své škodě-zapoměl. Skusím ten říjen přednést doma a případně na otočku tam zajet.ladous píše:O akci v Písku jsem neměl zdání ani měsíc před jejím konáním, ale na druhou stranu to byla zcela neoficiální akce na jedno odpoledne, takže jaképak dlouhé plánování. Ale příští rok už bude naplánována dříve, což se pozitivně projeví i na účasti.Dědek píše:... ale myslím že akce v Písku ...
Jinak, je-li pravdou, že info o tomto víkendu s NSS bylo známo už dávno, tak mi to zkrátka nějak uniklo, začež se omlouvám. Možná jsem už při prohlížení oficiálního kalendáře kdesi v RC revue udělal selekci akcí na ty, které mám v relativním sousedství... Už nevím. Zkrátka teď už ty 2000,- na cestu aj. neseženu ;-(.
JEZDIT SE BUDE JAK SE DOHODNEM .V PATEK DOPO. POSTAVIME TRAT A ODPO. SE UVIDI SOBOTA PO DOPO.KAVE ASI V 10HOD.ODPOLEDNE PO SLOFICKU TREBA V15HOD A.T,D MA LI NEKDO JINE NAVRHY TAK TO PREDELAME
- Pepa Darvaš
Protože nemám absolutně žádné znalosti z oblasti plachetnic ,velice rád se přijedu podívat ,jak taková pořádná plachetnice vypadá.Doufám ,že to najdu
- Borek Dvorak
Jeste jednou dekuji Michalovi za organizaci nadherneho vikendu - doufam, ze se pristi rok na Svitavici opet sejdeme. Dik patri take Frantovi za fotodokumentaci (viz. www.rcminisail.wz.cz/).
Zdravim
Borek Dvorak
Zdravim
Borek Dvorak
Velice rád se připojuji k poděkování, myslím že se vše povedlo na více jak na výbornou.Borek Dvorak píše:Jeste jednou dekuji Michalovi za organizaci nadherneho vikendu - doufam, ze se pristi rok na Svitavici opet sejdeme. Dik patri take Frantovi za fotodokumentaci (viz. www.rcminisail.wz.cz/).
Zdravim
Borek Dvorak
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek